Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Een glasplaat op maat kopen?

Wil je jouw voordeur, raam of schuurdeur voorzien van glas? Dan verschilt het per raam hoe groot deze is. Daarom moet deze op maat gemaakt worden, om er zo zeker van te zijn dat deze helemaal past. Ben je ook op zoek naar een geschikte partij waar je dit kunt laten doen? Wij vertellen je er graag meer over in deze blog.

Waar een glasplaat op maat bestellen?

Voor het bestellen van een glasplaat op maat raden wij je aan om een kijkje te nemen bij GlasGigant. Het bestellen bij deze partij heeft verschillende voordelen, want je kunt hier uitgaan van hele scherpe prijzen. Dit bedrijf biedt namelijk glasplaten op maat aan voor groothandelprijzen. Wat verder nog ideaal is dat is dat je zelf kunt kiezen op welke datum je de glasplaat op maat wenst te ontvangen en wanneer je deze afgeleverd wilt hebben. Bovendien kan de glasplaat gratis worden geleverd op elke locatie. Je hoeft daarbij nooit lang te wachten tot jouw aankoop in huis is, want je glasplaat wordt al vanaf 3 werkdagen geleverd.

Mogelijkheden

Voor het bestellen van een glasplaat op maat zijn er bij Glasgigant diverse voordelen. Kies je voor enkel glas, gelaagd glas, gehard glas, geluids-, brand- of zonwerend of gekleurd glas. Bovendien is het goed om te weten dat je moet kiezen voor een bepaalde afwerking. Wens je een ronde afwerking, een schuine zijde of een ruiten glasplaat? Tevens is het belangrijk dat je aangeeft wat de afmeting moet zijn van de glasplaat.

Meer weten over een glasplaat op maat kopen?

Om er zeker van te zijn dat je een bestelling plaatst in een juiste maat, raden we je aan om er goed op te letten dat je altijd goed kijkt naar de afmeting. De glasplaat moet perfect passen in de deur of in de raam. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een specifieke glasplaat? Vraag de specialisten dan gerust om advies. Zij helpen je graag verder.