Fugelflecht
Image default
Auto's en Motoren

Een cursus auto theorie in 1 dag volg je bij 123-theorie

Ben jij goed bezig met leren autorijden en ben je zelfs bijna klaar om te mogen afrijden? Maar moet je, om te mogen afrijden, eerst je theorie certificaat nog halen? En wil je het liefst een cursus auto theorie in 1 dag doen? Dan ben je bij ons, 123-theorie, aan het goede adres! Wij geven namelijk eendaagse cursussen waarbij de kans van slagen 100% is. Een duidelijke, doeltreffende cursus die zeer goed in elkaar zit, waardoor iedereen binnen 1 dag zijn theorie certificaat op zak kan hebben.

De theoriecursussen worden door ons op verschillende plekken door heel Nederland gegeven, zodat het voor iedereen mogelijk is om onze cursus te volgen en ook binnen 1 dag te slagen. Zo geven we onder andere de theoriecursus in Den Haag, Arnhem, Utrecht, Rotterdam, Breda, Groningen, Goes en op nog meer locaties. Neem voor alle training locaties eens een kijkje op onze site, zeker weten dat er een locatie bij jou in de omgeving bij zit.

In 1 dag slagen, kan dat wel echt?

Waarom duurt onze cursus maar 1 dag en werkt dat echt goed? Als eerste, ja dat werkt juist zeer goed. Wanneer je namelijk wekenlang voor iets aan het leren bent, vergeet je steeds weer belangrijke info. Die moet je dan telkens weer herhalen. Door alles op 1 dag te leren, zit de theorie nog steeds super goed in je hoofd tegen de tijd dat je je examen moet maken. Je onthoudt alles dus beter.

Onze theoriecursussen starten om 07.00 in de ochtend. Voor één keertje dus flink vroeg je bed uit. Maar het is voor een goed doel, namelijk dat gewilde certificaat! Je leert deze ochtend alles wat ze je bij het CBR gaan vragen. Ook de instinkers en valkuilen komen goed aan bod, zodat jij daar niet in zal trappen. Tussen de middag krijg je een lekkere lunch van ons. Met zijn allen gaan we daarna naar het CBR. Na je examen weet je meteen of je bent geslaagd.

Schrijf jij je ook in voor onze theoriecursus? Dan regelen wij de rest voor je!

 

https://www.123-theorie.nl/