Fugelflecht
Image default
Dienstverlening

Diverse mogelijkheden om platte daken te verduurzamen

Heeft u een plat dak en vraagt u zich af wat er allemaal mogelijk is op platte daken? Daar heeft dakdekkersbedrijf Kewodak antwoord op! Want in de ruim 35 jaar dat wij bestaan weten we inmiddels alles over de verschillende en diverse daktoepassingen.

Er is op platte daken veel mogelijk. Kewodak adviseert u graag over welke keuzes u allemaal kunt maken, van soorten daken tot de inrichting van de daken. Bij veel daktoepassingen kunt u profiteren van subsidies, u draagt dan tenslotte een steentje bij aan het milieu. En niet alleen voor het milieu is dit gunstig, het is ook zeker gunstig voor uw portemonnee!

Wij hebben een kenniscentrum in ons kantoor in Alphen aan den Rijn, speciaal voor bedrijven, woningcorporaties, gemeentes en Verenigingen van Eigenaren. In dit kenniscentrum worden door onze medewerkers presentaties gegeven over alle mogelijkheden op het gebied van dakbedekking. Bij particulieren komen we graag langs aan huis om u van alle informatie te voorzien.

We zetten een aantal duurzame daken voor u op een rijtje:

  • Herbruikbare daken. Wanneer de oude dakbedekking aan vervanging toe is wordt het niet afgedankt maar gerecycled. Het dak krijgt dus een tweede leven.
  • Witte daken. Deze daken weerkaatsen zonnestralen en absorberen geen warmte. Hierdoor kan de airconditioning uit of op een lage stand, wat een positief effect heeft op het milieu.
  • Groene daken. Deze daken worden beplant met onder andere diverse grassen, mossen en vetplanten. Door de planten ontstaat een betere ontwatering waardoor het rioleringsstel ontlast wordt. Ook werken deze daken warmte werend.  
  • Geïsoleerde daken. Door goede isolatie wordt een huis of kantoorpand automatisch op temperatuur gehouden. Hierdoor kunt u profiteren van een dalende energierekening.   

Van Den Haag tot Amsterdam en van Gouda tot Uithoorn

Wat u ook wilt met uw dak, wij zijn er voor u! Of u de dakdekker in Den Haag, Amsterdam, Gouda of heel ergens anders nodig heeft, onze dakdekkers van Kewodak rijden gewoon naar u toe.

Wilt u een afspraak inplannen of kennis maken met ons? Neem contact met ons op en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak in.  

https://www.kewodak.nl/