Fugelflecht
Image default
Woningen

Gebruik geen zelfmedicatie! Waarom u de aankoop van woningen op krediet moet toevertrouwen aan

U zult uzelf geen krachtige  voorschrijven, maar u bent bereid om tientallen jaren willekeurig leningen van miljoenen dollars aan te gaan.’ Wat bedreigt de kredietnemer met overmatige onafhankelijkheid bij het registreren van een hypotheek.

We zullen leven. Wij kopen vakkundig onroerend goed – Zakendistrict 12 Elena Myalo, hoofd van de hypotheekafdeling van het centrale centrum “Severnaya Kazna”:

– Het kopen van onroerend goed op krediet is tegenwoordig een normaal verschijnsel. Zelfs degenen die met hun eigen middelen een object zouden kunnen verwerven, sluiten een lening af om onroerend goed te kopen, besluiten een appartement of kantoor van een groter gebied te kopen of besteden meer geld aan reparaties en de aankoop van meubels. Dit wordt mogelijk gemaakt door het beleid van de banken, die hypotheekleningen elk jaar op het eerste gezicht begrijpelijker en eenvoudiger maken.

Onroerend goed van buitenaf kopen lijkt kinderspel: kies een bank via een zoekmachine, bereken het bedrag op de website van de ontwikkelaar of bank, vraag online een lening aan, selecteer een object via een mobiele applicatie, regel meubels met een online constructeur, voltooi de aankoop van onroerend goed via een openbare website, ontvang sleutels … Bovendien zoekt een potentiële klant in een zoekmachine naar een bank in de regel alleen op basis van drie criteria: de minimale rente, een kleine aanbetaling en de mogelijkheid om met een partnerbanklening een woning in aanbouw te kopen. Andere – niet minder belangrijke criteria – letten niet meer op.

In feite is het niet zo eenvoudig. Zodra de euforie na ontvangst van een voorlopig positief besluit van de bank voorbij is, wordt de potentiële lener geconfronteerd met vele nuances die zowel de uitgifte van een lening als het sluiten van de transactie in de weg staan. Bij het geselecteerde object blijkt de herontwikkeling inconsequent te zijn, wordt het appartement vermeld als pandrecht door een externe bank of verschijnen er andere lasten op. Zelfs een appartement dat op het eerste gezicht aan de normen van de bank voldoet, kan ineens ongeschikt blijken te zijn voor een transactie, bijvoorbeeld als de eigenaar plotseling het faillissement aanvraagt. En dit zijn geen “horrorverhalen” voor een gewone klant die zelf een appartement en een hypotheekproduct wil en kan kiezen, maar een “gewone” casus bij het aan- en verkopen van onroerend goed.

Daarom, zelfs als we rekening houden met moderne technologieën die de selectie en aankoop van onroerend goed vereenvoudigen, is het noodzakelijk om een ​​deal te plannen en te sluiten met de hulp van specialisten. Het is net als bij : tegenwoordig kun je de annotatie van elk  op internet lezen, maar zou je niet het risico nemen om krachtige  te gebruiken zonder een arts te raadplegen? Dus waarom letten we in dit geval op de sectie “bijwerkingen”, maar in zo’n serieuze zaak als het verkrijgen van een lening van meerdere miljoenen dollars voor decennia, gedekt door de gekochte woningen – niet?

Een “slimme” vastgoedonderneming, die een professionele hypotheekmakelaar in dienst heeft, bouwt zorgvuldig relaties op met kredietinstellingen en past standaard hypotheekprogramma’s aan, af op de behoeften van de klant. Het was in deze richting dat ons bedrijf werkte toen ze hypotheekleningen begonnen uit te geven onder het SIAHK-programma in Yekaterinburg.

Daarnaast zijn makelaars een noodzakelijke schakel bij langeafstandsdeals – en dat komen er elk jaar meer en meer.

We zullen leven. Vakkundig vastgoed kopen – Delovoy Kvartal 13 Ondanks het feit dat de meeste banken interne regels hebben voor het uitvoeren van regionale transacties, weten ze vaak niet hoe ze deze in de praktijk moeten toepassen. Daarom is in dit geval de hulp van hypotheekmakelaars en bekwame makelaars noodzakelijk!

In het volgende materiaal zullen we onze cases als voorbeeld gebruiken en u vertellen over de nuances van het werken met kredietinstellingen, met vastgoedbedrijven en met verplichte partners – taxateurs en verzekeringsmaatschappijen, waarmee een potentiële lener zonder enige twijfel te maken zal krijgen. De lener zal gedurende de hele looptijd van de hypotheeklening met verzekeringsmaatschappijen moeten omgaan, daarom moet de keuze van de verzekeringsmaatschappij even verantwoord worden behandeld als de keuze van het hypotheekprogramma.

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/