Fugelflecht
Image default
Dieren

Dierenwinkel in Haarlem met gezonde voeding voor je hond en andere huisdieren

Ben je op zoek naar een dierenspeciaalzaak in de regio van Haarlem? Dierenwinkel Hoeben heeft een groot aanbod van leuke huisdieren en gezonde voeding voor je huisdieren, zoals knaagdieren, reptielen, katten, vogels en vissen. Gezonde voeding is van essentieel belang voor je dieren. Dit zorgt er namelijk voor dat ze optimaal kunnen functioneren en dat ze zich altijd fit voelen.

Hondenbrokken in de dierenspeciaalzaak in Haarlem

De dierenspeciaalzaak in Haarlem verkoopt ook gezonde hondenbrokken. Deze brokken zijn gemaakt van verhitte en gemalen ingrediënten. In deze brokken zitten koolhydraten en bevatten weinig vocht. De schadelijke bacteriën en enzymen in de brokken zijn gedood en er zijn vitamines synthetisch toegevoegd. Omdat er weinig vocht in deze brokken zitten, is het moeilijker voor de hond om de voeding te verteren. Het is dus erg belangrijk dat je je hond genoeg water geeft.

Groot assortiment van vissen en artikelen

De dierenwinkel in Haarlem heeft niet een groot assortiment van gezond hondenvoer, maar beschikt daarnaast ook over een ruim aanbod van diverse huisdieren, zoals reptielen, vogels en zoetwatervissen. Kies voor mooie vissen voor je aquarium en kies uit diverse aquari. Je kunt de dierenwinkel in Haarlem ook inschakelen voor het inmeten, plaatsen en onderhouden van je aquarium. Het is ook mogelijk om een complete vijver aan te leggen voor je vissen.

Het adres in Haarlem voor leuke huisdieren en gezonde dierenvoeding

Bij dierenwinkel Hoeben in Haarlem vind je een groot assortiment van leuke huisdieren en gezonde voeding voor je huisdieren. Van schattige knaagdieren, zoals hamsters en cavia´s tot mooie vogels en reptielen. Daarnaast vind je hier ook een groot aanbod van verschillende zoetwatervissen. Ook voor diverse artikelen, zoals aquaria, hondenbrokken en droogvoer ben je bij deze dierenspeciaalzaak aan het juiste adres. Heb je vragen over de juiste verzorging of voeding van je huisdieren? Aarzel dan niet om contact op te nemen!