Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van houtenspeelgoed

Heb je binnenkort een verjaardag van een kind en zoek je een cadeautje? Of wil je jouw eigen kind verassen met nieuw speelgoed? Dan is houten speelgoed een leuk cadeau. Ben je benieuwd naar de voordelen van houtenspeelgoed? Lees verder en kom erachter! 

 

Cadeaus voor kinderen vanaf 9 maanden 

De motoriek van een kind wordt steeds beter vanaf 9 maanden. Daarom is het belangrijk om dit te trainen, dit kan bijvoorbeeld door het stapelen van blokken. Let er wel op dat je geen kleine blokken kiest, want ze houden er nog steeds van om van alles in hun mond te stoppen. In de loop van de tijd leert een kind ook kleine opdrachten begrijpen. Hier zijn puzzels perfect voor, zo leren ze om het voorwerp in het juiste gat te doen. Een kind leert op deze manier de begrippen: in, op, uit, boven en onder. 

 

Duurzaam en goed voor de gezondheid 

Naast dat het speelgoed goed is voor de ontwikkeling voor het kind is houten speelgoed ook beter voor het milieu dan bijvoorbeeld plastic speelgoed. Bij de productie van plastic komen veel schadelijke stoffen vrij, bij houten speelgoed niet. Ook is houten speelgoed biologische afbreekbaar waardoor het natuurlijk afgebroken wordt. De PVC die in plastic speelgoed wordt verwerkt is zeer slecht voor de gezondheid en helemaal voor kleine kinderen die alles in hun mond stoppen. PVC is dan ook niet biologische afbreekbaar alleen recyclebaar. En niet te vergeten gaat houten speelgoed veel langer mee! Doordat houten speelgoed vaak vele malen sterker is dan plastic speelgoed gaat het jaren mee. 

 

Bekijk het aanbod van houtenspeelgoed-shop.nl 

Wil je graag houten speelgoed kopen als cadeautje of voor je eigen kind? Bekijk dan het brede assortiment van houtenspeelgoed-shop.nl. Zij verkopen puzzels, spellen, loop en-duwagens en voertuigen. Voor elke leeftijdscategorie is er wel iets te vinden! De verzendkosten zijn gratis bij iedere order boven de 25 euro. Als het product voorradig is dan geldt er: voor 17:00 besteld, is morgen in huis! 

 

https://www.houtenspeelgoed-shop.nl/