Fugelflecht
Image default
Dienstverlening

De mooiste wand- en vloertegels koopt u hier

Bij KROON Vloeren in Steen, gelegen in Meerkerk, maakt u een keuze uit een ruim assortiment aan prachtige tegels. Zij bieden diverse vloertegels aan die passen bij ieder interieur. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor unieke wandtegels. Met de mooie en chique tegels uit het assortiment geeft u elke ruimte een bijzondere uitstraling. Bent u bijvoorbeeld van plan om binnenkort uw badkamer te verbouwen? Ga dan voor de prachtige tegels van deze specialisten. Wat dacht u bijvoorbeeld van keramische tegels op de muur of vloer?

Keramische tegels voor uw vloer

Keramische tegels voegen een chique uitstraling toe aan iedere ruimte. Deze tegels worden onder andere gemaakt van zand en klei. Vervolgens worden de tegels op zeer hoge temperaturen gebakken in ovens. Het resultaat; een prachtige en luxueuze tegels die een prachtig accent toevoegen aan iedere ruimte. Door deze prachtige tegels te gebruiken als vloertegels, bijvoorbeeld in uw woonkamer, creëert u een luxe sfeer.

Vloertegels gebruiken als wandtegels

Keramische tegels zijn niet alleen geschikt als tegels voor de vloer. Ook als wandtegels zijn ze goed te gebruiken. Dat geldt niet alleen voor tegels gemaakt van keramiek, maar voor alle vloertegels. Het is echter niet mogelijk om tegels speciaal voor de muur te gebruiken op de vloer. Dit heeft te maken met de belasting en de kwaliteit.

Kom vrijblijvend langs in de showroom

Niet alleen voor keramische vloer- en wandtegels kunt u terecht bij deze experts. Zij bieden een scala aan prachtige tegels aan. Zo vindt u hier onder andere tegels met een houtlook. U bekijkt het gehele aanbod eenvoudig in de showroom, in Meerkerk. Deze showroom is goed bereikbaar en ligt vrijwel direct aan de A27 tussen Utrecht en Gorinchem. U maakt geen afspraak om hier te komen winkelen, maar u loopt vrijblijvend naar binnen. De medewerkers voorzien u graag van advies en helpen u bij het uitkiezen van dé perfecte wand- of vloertegels.