Fugelflecht
Image default
Bedrijven

De Mennekes type 2 is een goede thuislader

Met de handige Mennekes type 2 thuislader kan je jouw elektrische auto gemakkelijk opladen. Het is een steeds vaker voorkomend gebruiksmiddel dat mensen op een groene energie rijden. Dat wordt niet alleen maar gedaan door middel van het gebruik van auto’s die rijden op groene stroom, maar heeft ook te maken met de manier waarop er bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van fietsen, of hoe er wordt gereden door het bekende trein middelen systeem de NS. Om te zorgen dat jouw auto die op groene stroom rijdt, dus elektrisch rijdt, ook daadwerkelijk kilometers kan gaan afleggen, is het wel belangrijk dat je deze tijdig oplaadt en ervoor zorgt dat deze genoeg stroom bevat om bijvoorbeeld naar het werk te rijden en weer terug naar huis.

Laders

Vaak bevinden de laders van de elektrische wagens zich aan de rand van de weg. Denk aan een lader bij het benzinestation langs te snelweg, of een lader op de parkeerplaats van een bedrijf of van je eigen werk. Daarnaast kan je vaak je auto ook opladen bij een dealer van een auto. Deze kan je vaak gemakkelijk gebruiken, zodat er op een makkelijke manier een lage drempel is voor het gebruiken van dit soort auto’s. Om je auto ook thuis te kunnen opladen wordt de Mennekes type 2 aan je aangeraden.

Paal

Dit betekent dat je zelf een paal kunt plaatsen in bijvoorbeeld je achtertuin, onder de carport of bijvoorbeeld op een parkeerplaats. Dat helpt je bij het creëren van een hoop flexibiliteit voor jezelf. Als je het gevoel hebt dat je altijd een punt hebt waar je de auto van stroom kunt voorzien, geeft dit een veel vrijer gevoel. De Mennekes type 2 is een bijzonder  goede lader die veel capaciteiten heeft die je nodig hebt wanneer je over een elektrische wagen beschikt. Kijk op de website voor alle specificaties.