Fugelflecht
Image default
Verbouwen

De betonnen vloer in de kelder egaliseren voor een nieuwe vloer, lees hier hoe het precies werkt

Wanneer u beslist om uw kelder als leefruimte te gebruiken, zal de betonnen vloer in uw kelder niet erg uitnodigend aanvoelen. Eigenlijk kunt u het bedekken in de vloerbedekking, vinyl of de andere topvloermaterialen. Echter, als u vindt dat het beton gescheurd, gegolfd of anderszins ongelijk, kan het invloed hebben op hoe die bovenverdieping zit.

U kunt de ongelijkmatige betonnen vloer egaliseren met behulp van een eenvoudige toepassing van de vloeibare vloeregalisatiemiddel dat giet als het water en dan droogt als cement. Op dit moment gaat dit artikel een aantal eenvoudige richtlijnen leveren die u zullen helpen om een betonnen kelder te egaliseren voor de vloer. Dus, neem een kijkje op de richtlijnen hieronder. Lees snel verder om meer te weten te komen over betonvloer egaliseren

Haal alle losse stukken en stof weg

Het eerste wat je moet doen is het opruimen van los of gebroken beton. U moet de vloer grondig reinigen en volledig laten drogen.

Onderzoek de huidige betonvloer

Het tweede wat u moet doen is het timmerniveau op de vloer instellen, aan de ene kant van uw kamer om te zien of er kieren onder de vloer zitten. De opening onder het niveau waarin het beton het niveau niet raakt, kan wijzen op de lage plek.

Zoek naar lage plekken en markeer ze

Het derde punt is het markeren van de lage plekken met behulp van een potlood en het maken van cirkels eromheen. U moet het niveau geleidelijk aan over de vloer bewegen in secties die het in verschillende secties leggen om zo alle lage plekken op te zoeken.

Gebruik egaline om de betonvloer mooi vlak te krijgen

Het vierde ding is het openen en vervolgens roeren van de waterpassteller. In deze stap moet u snel werken aan het gieten van de waterpas over de lage plekken die door uw potlood zijn gemarkeerd en in eventuele scheuren of gaten in het oppervlak. Je moet net genoeg gieten om de lage of gescheurde plekken op te vullen, zodat hij zich kan laten egaliseren. U kunt alle lage plekken in uw kamer doen.Laat de egaline ten slotte gewoon een nachtje staan en het beton is klaar om de bovenvloer aan te nemen.

https://goedkoopegaliseren.nl/