Fugelflecht
Image default
Bedrijven

De beste kartonnen dozen voor elke kamer in uw huis

Met de beste kartonnen dozen van de Dozenhal kunt u het vervelende verpakkingsproces voor een verhuizing drastisch versnellen. Als u zorgt voor de meest geschikte voor elke individuele kamer in uw huis. U kunt zich vast voorstellen dat het verhuismateriaal het hele inpakproces (letterlijk) kan maken of breken. Hoe pakt u bijvoorbeeld glaswerk en borden in? Of uw kleding? Propt u alles willekeurig in een doos? 

Kartonnen dozen die worden aanbevolen voor het veilig inpakken van uw huisraad

Kartonnen dozen zijn het ideale verpakkingsmateriaal. Iedereen die zijn potten en pannen al eens eerder heeft ingepakt, weet dat de keuken een van de lastigste kamers in huis is om in te pakken. Met grotere voorwerpen zoals de crockpot, de mosselpan, soepketel en het koffiezetapparaat, geeft u al snel de kleinere maar kwetsbare voorwerpen (d.w.z. borden en glaswerk) niet de aandacht die ze nodig hebben. Als u deze kleine voorwerpen niet goed verpakt, kunnen deze belangrijke – en vaak dure – voorwerpen bij aankomst al als glasscherven eindigen. Bubbeltjesfolie is niet altijd voldoende om te voorkomen dat uw delicate spullen kapot gaan.

Hoe verpak je je spullen het best?

Als u uw spullen op de juiste manier wilt verpakken, zult u moeten investeren in dikkere dubbelwandige golfkartonnen dozen, samen met verdeeldozen. Deze verdeeldozen kunt u als aparte sets aanschaffen voor zowel uw serviesgoed als uw glaswerk. Het toevoegen van cellulaire verdelers aan uw dozen zal al uw fragiele borden, schotels, schalen, kristal, glazen beschermen en van elkaar scheiden. Na het gebruik van deze manier van verpakken tijdens meerdere verhuizingen, kan ik bevestigen dat ze echt hét verschil betekenen. Ik heb geen enkel wijnglas of bord gebroken tijdens een verhuizing. Zorg er wel voor dat u een extra laagje bescherming (krant en/of bubbeltjesplastic) aan elk item toevoegt.

Garderobedozen voor kleding

Verhuizen is al stressvol genoeg zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over gekreukelde pakken en jurken. Om hoge stomerijkosten en vervelend strijken te vermijden, investeert u het beste in een formaat dozen die een garderobekast imiteren. Dat is bij de Dozenhal geen enkel probleem. Zij maken ondanks hun grote voorraad van 2.500 formaten, op uw verzoek een doos op maat.