Fugelflecht
Image default
Tweewielers

Bij deze winkel kunt u een uitstekende bakfiets met 2 of meer wielen kopen

Als u graag uw kinderen of extra bagage meeneemt op de fiets, is een reguliere fiets soms niet toereikend. Dan kunt u beter een elektrische bakfiets kopen bij Fietskar.nl. Daar plaats u eenvoudig uw kinderen of cargo in zonder dat uw bewegingen beperkt worden door een zitje voor- en achterop of door een grote tas. Een bakfiets met 2 wielen heeft veel ruimte en is toch wendbaar. U heeft bij deze experts de keuze uit verschillende modellen van uitstekende merken.

Meer bagage of passagiers meenemen op de fiets

U kunt bij deze specialisten verschillende soorten elektrische bakfietsen aanschaffen. Zo vindt u bijvoorbeeld bakfietsen van Lovens. Dit Nederlandse topmerk verkoopt doordachte designs voor een comfortabele rit. De kleine draaicirkel maakt deze wendbare bakfiets op 2 wielen ideaal om door de stad te fietsen. Daarnaast is de bak gemaakt van kunststof, waardoor die licht is en toch tegen een stootje kan. U kunt ook een bakfiets kopen van Carqon. Dankzij het aluminium frame is deze bakfiets vederlicht. Dit model is met name goed geschikt om kinderen mee te vervoeren. Er zit een handig deurtje in, waardoor ze zelf in kunnen stappen. Om te voorkomen dat ze het deurtje tijdens de rit openen, is het voorzien van een kinderslot. U ziet, er zijn bij deze fietsenspecialist genoeg modellen om uit te kiezen. Afhankelijk van uw toepassing kiest u eenvoudig een prachtig model. Weet u niet precies waar u naar op zoek bent? Dan profiteert u bij deze professionals van deskundig advies.

Ga langs deze showroom voor advies

Bij een bakfiets met 2 wielen zijn er vele modellen waar u uit kunt kiezen. Fietskar.nl heeft onder andere modellen die perfect zijn om uw kinderen in te vervoeren. Daarnaast kunt u een bakfiets kopen die geschikt is voor bagage. Indien u behoefte heeft aan advies, kunt u gerust contact opnemen met deze professionals. Stel al uw vragen over tweewielige bakfietsen.