Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Baby op komst? Kies dan voor Birth Verloskundigen.

Verloskundigenpraktijk in Zwolle

Misschien krijgt u wel voor het eerst een kindje en wilt u alles weten over zwangerschap en wat daar allemaal bij komt kijken. Verloskundige in Zwolle beschikt over vakbekwame verloskundigen die de hele zwangerschap en bevalling zo goed mogelijk laten verlopen. Er vind volledige begeleiding plaats van de kinderwens tot aan de zwangerschap, tijdens en tot na de bevalling. Ook als u onzeker bent of angstig voor de bevalling kan praktijk Birth u zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen. Een kind krijgen is niet iets wat zomaar een dag over ijs gaat. Het is van belang dat een kind opgroeit in een liefdevolle omgeving. Opvoeden start al na de geboorte. De verloskundige praktijk geeft alle adviezen omtrent een kinderwens en het hele traject van geboorte tot opvoeding van de baby.

Als u in Zwolle of omgeving woont kunt u terecht bij verloskundigepraktijk Zwolle Stadshagen. Indien u zwanger bent kunt u de beste begeleiding verwachten. Ook wordt er een echo gemaakt om te kijken of alles goed is met het kindje. Dit kan bij ongeveer zeven weken zwangerschap. De verloskundige houdt regelmatige controles zodat de zwangerschap soepel verloopt. Bij verloskundige praktijk Birth staat oerkracht centraal. De moeder heeft een kracht in zich om een kind op de wereld te zetten en er wordt geholpen om deze kracht te uiten zodat u als moeder sterk blijft tijdens de bevalling en geboorte. U kunt altijd op spreekuur komen waarbij een negen maanden plan wordt opgesteld waar begeleiding op maat en naar wens wordt gegeven.

Redenen om de Verloskundigen van Birth te kiezen

Autonomie staat centraal en zorg is volledig op u afgestemd. Spreekuren zijn altijd mogelijk en zelfs bij u thuis. Tijdens de zwangerschap en bevalling wordt een op maat gesneden zorgplan opgesteld inclusief de juiste nazorg. De zorg wordt volledig vergoed vanuit de basis zorgverzekering.

https://birth-verloskundigen.nl/