Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Shutterstunter plaatst sfeervolle shutters in heel Nederland

Veel ervaring met shutters door heel Nederland

Shutters van een zeer hoge kwaliteit aanbieden tegen een zo laag mogelijke prijs. Dat is wat Shutterstunter nastreeft, een onderneming met meer dan twaalf jaar ervaring met het inmeten en monteren van houten shutters. In de showroom op Urk kunt u de kwaliteit van de houten binnenluiken met lamellen met eigen ogen bekijken. De luiken zijn van topkwaliteit en worden regelmatig verbeterd en onderworpen aan innovaties. Iedere laatste zaterdag van de maand is het verkoopdag en bent u van harte welkom om de maatwerkshutters te bekijken.

Shutters Haarlem die bij uw woning passen

Bent u van plan om shutters Haarlem te laten plaatsen in uw woonkamer, badkamer, kantoor of slaapkamer? Met deze zonwering die doet denken aan de Franse Louvre luiken creëert u extra sfeer in huis. De luiken van lindehout zijn een natuurproduct, waarop u drie jaar garantie heeft. De shutters zijn mooi afgewerkt en gaan lang mee. Bovendien is deze raamdecoratie eenvoudig te onderhouden. De houten lamellen zijn met de hand verstelbaar, zodat u zelf de gewenste lichtinval en sfeer kunt creëren. Dankzij de keuze uit diverse typen en een groot aantal kleuren vindt u altijd mooie luiken in een stijl die bij uw woning past.

Een shutter van het beste lindehout

Shutterstunter biedt drie verschillende shutterlijnen aan. U kunt kiezen uit de lijnen Luxe+, Luxe++ en Luxe+++. Daarnaast zijn de luiken leverbaar in twintig kleuren en dertien beitskleuren. Als u benieuwd bent naar de kosten van een shutter in uw woning, dan is het mogelijk om vrijblijvend een prijsopgave te ontvangen. Shutterstunter doet een gratis inmeting en stuurt u binnen vijf werkdagen een offerte. De prijzen zijn scherp en helder. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Shutters zijn ideaal als u de gewenste lichtinval zelf wilt instellen en prijs stelt op privacy. De doorkijk naar binnen is namelijk goed afgeschermd. Op zoek naar luiken die door kundig en attent personeel worden ingemeten? Shutterstunter heeft alle expertise in huis en helpt u graag met het plaatsen van shutters door heel Nederland!