Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Scholten Panelen, beste paneelbouwer!

Laat uw panelenbouw over aan specialisten

Als bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt met gespecialiseerde panelenbouw richten ze zich op flexibele verbindingen, paneelbouw en elektronische producten. Scholten, de beste panelenbouwer van Nederland, levert diverse soorten besturingskasten, printplaat assemblages, modules en panelen voor verschillende doelen.

Paneelbouw op maat

Wilt u experts inhuren voor paneelbouw op maat, dan bent u bij de beste paneelbouwer van Nederland aan het juiste adres. Ze zorgen graag een controlepaneel of besturingskast voor uw bedrijf. Hun vakkundige medewerkers kunnen de paneelopbouw snel en grondig voor u op maat maken en natuurlijk plaatsen ze deze later ook graag. Dat vinden ze vanzelfsprekend bij de beste panelenbouwer van Nederland.

Goed opgeleide medewerkers

Hun enthousiaste medewerkers zorgen dat de besturingskast voor uw moderne apparatuur van de hoogste kwaliteit is. Ze leveren maatwerk. De gespecialiseerde panelenbouw worden vanaf nul ontworpen en uitgevoerd. De levertijd is kort en kan ook “just in time” geleverd worden omdat ze de producten tijdelijk voor de klant kunnen opslaan.

Gespecialiseerde panelenbouw voor elke toepassing

Het ontwerp van de besturingskast die geschikt is voor elke machine of toepassing, vormt de basis voor het meest effectieve ontwerp van verdeelkasten en bedieningspanelen. Met een correct geconstrueerd paneel kan de machine slimmer, sneller en efficiënter werken, waardoor uw bedrijf winst kan maken. Bij de gespecialiseerde panelenbouw zijn meestal veel bedrading en printplaten nodig, wat voor het bedrijf geen probleem is. De juiste onderdelen hoeven alleen in hun werkplaats te worden aangepast.

Ze zorgen wanneer nodig direct voor goed opgeleide en verantwoordelijke medewerkers om u van de juiste informatie te voorzien. Of u ze nu huurt voor de fabricage van panelen, flexibele verbindingen of de fabricage van printplaten, de beste panelenbouwer van Nederland kan bedrijven van elke omvang helpen hun belangrijke apparatuur (soms gevoelig) correct en veilig te laten werken.

https://www.scholtenpanelen.nl/