Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Pinautomaat leasen?

Pinautomaat leasen

Wilt u een pinautomaat in uw winkel, maar vindt u het kopen van zo’n automaat een te grote investering? Gelukkig kunt u nu ook een pinautomaat leasen! Wat ook heel fijn is? U kunt deze samenwerking iedere maand opzeggen. Als u dacht dat u ergens aan vast zit, zit u dus helemaal mis! Dat is namelijk niet zo. Pintip is de energie leverancier in Nederland waar u geen jaarcontract hoeft te tekenen. Hoe fijn is dat? U betaalt alleen voor de periode waarin u het apparaat least!

Iedere maand opzegbaar

Bij dit geweldige bedrijf kunt u een pinautomaat huren zonder dat u er zelf één zelf hoeft te kopen. Voor maanden, dagen, uren, weken, jaren? Dat doet er niet toe, het kan hier allemaal! Toen ik een half jaar geleden een bloemenwinkel opende bij ons in het dorp, heb ik er ook voor gekozen om een pinautomaat te leasen bij Pintip. Dankzij de dienstverlening van dit bedrijf konden mijn klanten toch betalen met de pinpas en heb ik geen enkele cent te veel betaald! Toen mijn winkel 4 maanden later weer sloot, kon ik de samenwerking meteen weer stopzetten. Dat was heel prettig! Kies voor Pintip en geniet van de vele voordelen:

  • U kunt in 5 minuten telefonisch of online bestellen
  • Zij regelen alles voor u, geen administratieve stress
  • U ontvangt hem ruim op tijd
  • De transacties worden binnen 24 uur op de rekening gestort

Vast of mobiel?

U kunt een keuze maken uit verschillende apparaten. Wilt u een vaste pinautomaat of wilt u een mobiele pinautomaat? Ik heb destijds gewoon voor een vaste pinautomaat gekozen, omdat mijn klanten allemaal aan de toonbank afrekenden. Maar ik kan me wel voorstellen dat het in de horeca makkelijk is om een mobiele pinautomaat te kopen of te huren. Dan kunnen de klanten aan hun tafel afrekenen en hoeven ze niet naar binnen te lopen om af te rekenen. Dat is wel zo gemakkelijk.

https://www.pintip.nl/