Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Pelletkachel in Tilburg

Vroeger vond ik een kachel altijd maar onzin. Het kost veel moeite om hout aan te schaffen en die kachel aan krijgen is al helemaal een drama. Toen mijn man aankwam met het idee voor een pelletkachel, was ik vrij sceptisch.

Na veel onderzoek hebben we samen besloten om een pelletkachel aan te schaffen, inclusief de afvoer en een aszuiger. Nou wonen wij in Tilburg, dus het was vrij logisch dat wij onze palletkachel in Tilburg zochten. Uiteindelijk kwamen we uit in Breda bij Alles Voor Warmte. Hier hebben we onze kachel gekocht!

Schoner dan een houtkachel

Ik moet zeggen, het is echt heerlijk. Als het buiten nat en druilerig is, of gewoon vroeger donker, steken we lekker die kachel aan. Geen gezeul met hout, wat je dus hebt bij een ouderwetse houtkachel. En daarnaast is het ook nog eens veel schoner dan een houtkachel!

Deze pelletkachel heeft ervoor gezorgd dat wij nog meer genieten van de fijne avondjes op de bank in onze woonkamer. Zit jij er ook over te denken om een pelletkachel te kopen? Als je bijvoorbeeld in Zeeland of Limburg woont is het echt aan te raden om naar Alles Voor Warmte te gaan. Je krijgt hier echt super service.

https://allesvoorwarmte.nl