Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Om deze redenen is het zeer belangrijk om je huid te blijven reinigen

Een huid die er mooi uit ziet, is helaas niet voor iedereen weggelegd. En vaak kost het ook nog eens redelijk wat tijd en moeite. Niet iedereen heeft hier altijd zin in, maar het reinigen van je huid is zeer belangrijk! Door je huid goed te reinigen, haal je vuil en dooie huidschilvers van je huid af. Ook al ben je de hele dag binnen geweest, je huid heeft alsnog vele vuil opgepakt. Dit kan al komen door de lucht. reiniging van de huid is dus belangrijker dan je denkt. Een schone huid is een stralende en blije huid! Wil je meer weten over het reinigen van de huid? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

 

Deze producten raden wij aan

Je huid verzorgen is zeer gemakkelijk aan de hand van fijne producten. Het enige wat je nodig hebt is een reiniger en dag- en nachtcrème. Het is zeer belangrijk om je huid twee keer per dag te reinigen met producten die geschikt zijn voor jouw huid. Het is mogelijk om in de ochtend en de avond dezelfde producten te gebruiken. Maar het kan ook zijn dat je in de avond een iets agressievere cleanser nodig hebt dan in de ochtend. Bij Quality Wellness Resorts is het mogelijk om gezichtsproducten van BABOR aan te schaffen. Deze producten zijn geschikt voor iedere huidtype. En als je huid nog iets meer nodig heeft, omdat die bijvoorbeeld acne heeft dan is het mogelijk om een peeling aan te schaffen. 

 

Hier haal je de producten

De volgende stap is de huid in balans houden, en dit doen we aan de hand van verzorging. Je hebt nu de barrière van de huid kwetsbaar gemaakt en het is dan ook weer de bedoeling dat de barrière sterk blijft. Dit doe je aan de hand van een serum en dag- of nachtcrème. Daarnaast is het zeer belangrijk om elke ochtend zonnebrandcrème op te smeren! De BABOR producten zijn de te vinden op de website van Quality Wellnessresorts. Wil je meer weten over deze producten? Neem dan gerust een kijkje op de website. 

 

https://shop.qualitywellnessresorts.nl/