Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Kinderopvang, crèche, BSO en kinderdagverblijf in Den Haag

Toen mijn gezin en ik een aantal maanden geleden naar Den Haag vertrokken, hadden we er nog niet zo goed over nagedacht dat we natuurlijk ook op zoek moesten naar een andere kinderopvang, kinderdagverblijf, crèche en BSO in Den Haag moesten zoeken. Over heel veel dingen hadden we al nagedacht, maar door de drukte wegens de aankoop van het nieuwe en de verkoop van het oude huis hadden we er even niet aan gedacht.

Dat was gelukkig geen probleem, want de kinderen konden meteen terecht bij Road2School. Over deze kinderopvang vertellen we in dit blogartikel meer.

Kinderopvang met 3 groepen

Road2School is een kinderopvang in Den Haag met 3 groepen. De rups groep voor kinderen van 0-2. Maar ook de vlinder groep voor kinderen van 2 tot 5 én de BSO in Den Haag, genaamd de uil. Hier kunnen kinderen met een leeftijd van 4 tot 13 jaar terecht. In welke groep uw kind ook zit: in alle groepen worden dezelfde uitgangspunten gehanteerd.

Ieder kind is uniek en belangrijk. Ieder kind uit iedere groep verdient veiligheid en de juiste aandacht. Dat vinden wij dan ook een heel erg fijn idee! Ieder kind heeft recht op voldoende aandacht en waardering.

Positieve benadering

Wat wij nog meer fijn vinden? Dat Road2School te allen tijde een positieve benadering hanteert. Juist doordat de pedagogisch medewerkers een positieve benadering hanteren, voelen onze kinderen zich daar heel erg veilig. Daardoor worden ze meer en meer gestimuleerd om verder te leren en zich verder te ontwikkelen.

De kinderen worden tijdens het leren van allerlei dingen gestimuleerd aan de hand van een beloningssysteem. Op die manier worden de kinderen gestimuleerd om zich nog verder te ontwikkelen.

Echt een aanrader

Bent u nog op zoek naar een fijne plek waar uw kinderen heerlijk kunnen vertoeven terwijl u aan het werk bent? Maak dan een afspraak voor een rondleiding bij kinderopvang Road2School en ervaar het veilige en huiselijke gevoel zelf. Meer weten? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen!

https://www.road2school.nl/