Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Kinderdagverblijf Zwolle

Betrouwbaar kinderdagverblijf in Zwolle

Wanneer u kinderen heeft, wilt u zeker weten dat de kinderen naar een veilig en betrouwbaar kinderdagverblijf in Zwolle gaan. U brengt de kinderen er immers minimaal een dag per week naar toe, dus daar moet u wel een goed gevoel bij hebben. U wilt enkel het beste, dat is hartstikke logisch. Kinderopvang de 7 dwergen in Zwolle biedt u het beste van het beste. Want dat verdienen u en uw kind.

Meerdere vestigingen

Allereerst vertellen we meer over de verschillende vestigingen van dit KDV. Er zijn namelijk meerdere vestigingen in Zwolle. Waaronder in Zwolle Zuid, Stadshagen (aan de Sterrenkroos en Zwaardvegerstraat) en in Holtenbroek. Juist doordat er zo veel verschillende vestigingen zijn verspreid over de stad, is er altijd een kinderopvang in de buurt. De 7 dwergen is voor iedereen goed bereikbaar. Hoe makkelijk is dat!?

Zelfstandigheid en zelfvertrouwen

Bij dit kinderdagverblijf in Zwolle staan zelfvertrouwen en zelfstandigheid centraal. De medewerkers zijn namelijk van mening dat kinderen er plezier in hebben als ze meer leren. Dat vinden de medewerkers dan ook heel erg belangrijk.

Daarom leren kinderen van jongs af aan al zelfstandig te spelen en zelf iets te kunnen. Onder toeziend oog van de pedagogisch medewerkers, natuurlijk.

https://www.de-7-dwergen.nl/