Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Gordijnen velours

Jij vraagt en wij leveren deze trend in gordijnland. Velours gordijnen; onmisbaar en niet meer weg te denken in de huidige interieurs. De velours, velvet of anders genoemd ook wel de fluwelen gordijnen. De 3 benamingen, welke wisselend gebruikt worden voor dezelfde stof. Een luxe hoogpolige (harige) stof voor een ultiem sjiek en warme uitstraling in ieder huis. De volume en structuur van velours speelt met het licht, waardoor er een mooie glans en warme kleurnuances ontstaan.

Tips velours gordijnen 

Een velours gordijn is meestal lekker dik en daardoor ook zwaar om op te hangen. Zorg dat je hier rekening mee houdt met het ophangsysteem. Kies voor een sterke rail- of roede en een degelijke ophanging.  

Velours is gevoelig voor stof, maar je kan het heel eenvoudig mooi en sprankelend houden door het zo nu en dan met de zachtste borstel op de laagste stand van de stofzuiger voorzichtig af te nemen. 

Velours gordijnen op maat online 

Ook zo’n zin in nieuwe velours gordijnen? Mooie lange velours overgordijnen? Of liever een compact en handzaam luxe velours vouwgordijn? Kijk eens lekker rond in verschillende woonbladen en laat je inspireren door mooie foto’s en ga daarna gericht eens de online gordijnwinkels langs. Kies je keur en soort velours en bestel stalen (meestal gratis) bij ons sowieso. Je wil geen miskoop, want het is meestal niet goedkoop een velours gordijn op maat en je hoopt er  toch al gauw een aantal jaren van te genieten. Velours is geen eendagsvlieg en kan tijdloos toegepast worden als raamdecoratie. Voordeel van online shoppen is dat je de stoffen en kleuren goed kan bekijken in jouw eigen huis, bij het juiste licht en de andere kleuren in het interieur. Kortom succes verzekerd om een goede en duurzame keuze te maken.

https://www.123gordijn.nl/