Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Een zegelring voor ieders vinger

Zegelringen: de een is er helemaal weg van, de ander heeft er juist niets mee. Een feit is dat zegelringen al werden gedragen in het oude Egypte. Eigenlijk is er in al die eeuwen niet veel veranderd in het gebruik ervan. Met een zegelring heren of een zegelring dames goud laat u door de afbeelding een stukje zien van wie u bent.

Uw familiewapen

Heeft uw familie al een familiewapen? Of bent u daar niet zeker van? Ga eens op onderzoek uit, het wordt vast een prachtig en leerzaam proces. Is er geen familiewapen bekend? Wat houdt u tegen om zelf een familiewapen te laten ontwerpen dat past bij uw familie en een prachtig symbool is om te worden vereeuwigd in een zegelring heren? Met een zegelring met familiewapen toont u aan dat u onderdeel bent van deze familie en daar trots op bent. Raken er meer familieleden geïnteresseerd of zelfs enthousiast? Bedenk dan dat een zegelring dames goud met het familiewapen een uniek cadeau is.

Van generatie op generatie

Een zegelring met familiewapen kan zo een mooi erfstuk worden, dat overgaat van generatie op generatie. Het is een mooie gedachte dat de zegelring heren die u nu draagt, straks om de vinger van uw achterkleinkind wordt geschoven.

Erfstuk

Of stelt u zich eens voor: u draagt straks al jaren die schitterende zegelring dames goud en denkt na over wie hem later mag als erfstuk mag gaan ontvangen. Heeft u meerdere kleinkinderen die u allemaal een zegelring met familiewapen zou willen geven? Het is een prachtig gebaar om er een aantal te laten bijmaken en die met een bijzondere gelegenheid aan ieder kind te schenken. Het geeft u een fijn gevoel en zij zullen u er eeuwig dankbaar voor zijn.

https://www.zegelringvooru.nl/