Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Een passende ringkerntrafo is er bij voor al uw wensen

Kies ook voor een ringkentransformator op maat

Een ringkerntrafo zorgt dat wisselspanning wordt omgezet naar een wisselspanning met andere waarde. In deze ringkerntransformator kan een thermozekering of thermoschakelaar worden opgenomen. Door gebruik te maken van een ringkerntrafo kan er tot 230V getransformeerd worden naar een andere waarde. Deze lagere spanning kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een lamp. De ringkerntransformatoren zijn leverbaar in een verbogen van 10 tot 5000VA. Maak ook gebruik van een ringkerntransformator naar eigen wens.

De benodigde trafo is er zeker bij

Een transformator wordt ook wel een trafo genoemd. Dit wordt gebruikt op een elektrische spanning om te zetten naar een andere wisselspanning. Een transformator wordt dus gebruikt voor het omzetten van primaire naar secundaire spanning. Maak ook gebruik van een transformator voor optimale vermogensopdracht. Opijnen Transformer Solutions levert transformatoren voor verschillende branches. Deze transformatoren zijn van de hoogste kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd.

Transformatoren zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten

Wanneer u op zoek bent naar een type transformator bent u van harte welkom bij Opijnen. Het aanbod van transformatoren gaat verder waar veel andere bedrijven stoppen. Maak ook gebruik van een zeer gevarieerd aanbod in transformatoren. Zonder enige twijfel kunt u hier de benodigde transformator of ringkerntrafo vinden. Vraag de experts ook om meer informatie wanneer er vragen zijn.

Opijnen Transformer Solutions is een betrouwbaar partner

Opijnen Consultants BV is in 1979 opgericht als elektrotechnisch adviesbureau. De productie van transformatoren is een steeds grotere rol gaan spelen. Door de enorme interesse is dit inmiddels uitgegroeid tot de hoofdactiviteit. Opijnen Transformer Solutions is vandaag de dag nog steeds de ware specialist op het gebied van transformatoren. U kunt bij dit bedrijf met een gerust gevoel terecht voor advies op maat. Deze professionals weten u alles te vertellen over de werking en geven graag advies.