Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Een bloempot maakt een kamerplant helemaal af

Een kamerplant is een geweldig item in je huis, het is niet alleen een accessoire maar heeft ook meerdere voordelen. Een plant is namelijk zeer goed voor jouw gezondheid, en vooral in deze tijden dat je veel tijd thuis doorbrengt. Sommige kamerplanten hebben namelijk een luchtzuiverende werking. Dit is goed voor je hersenen en voor je gezondheid, je kan op deze manier beter concentreren en nadenken. Het thuis werken wordt zo een stuk fijner. Om de werkplek helemaal af te maken is het zeer mooi om de kamerplant in een bloempotten te omhullen, die geweldig in je interieur past. Wil je meer weten over een bloempot? Lees deze blog dan verder!

 

Dit zijn de punten die je moet onthouden

Aan de hand van een bloempot kan jij de kamerplant nog meer tot zijn recht laten komen. Daarnaast kan je de stijl van je huis helemaal doortrekken in de bloempot. Het wordt de eyecatcher van je huis! Licht groene bladeren passen heel mooi bij een mat zwarte pot. Maar kunnen afbreuk doen aan een gele bloempot. Een gele bloempot is dan ook mooier bij donkere bladeren. Bloempotten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, maten en vormen. Maar ook in meerdere materialen; kunststof, keramiek, terracotta en metaal. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Als je een bloempot wilt die lang mooi blijft dan is kunststof de juiste keuze, ze blijven lang mooi en het materiaal is sterk. Maar denk er wel over na hoe snel de planten kunnen groeien, voor dat je het weet is de pot te klein en heeft de plant een nieuwe bloempot nodig. Niet getreurd! Het is altijd mogelijk om de bloempot door te geven aan een andere kamerplant die nog een tikkeltje kleiner is, zo hoef je niet elke keer nieuwe bloempotten te kopen.

 

Meer weten?

Heb je een kamerplant aangeschaft maar zoek je nog een bijpassende pot? Neem dan eens een kijkje op de website van Fleurdirect. Deze partij heeft een ruim assortiment aan planten met bijpassende bloempotten. Op deze manier weet je zeker dat jij een geweldige eyecatcher in je huis hebt staan!

 

https://www.fleurdirect.nl/