Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

De maan in de astrologie

De maan in de astrologie

De maan wordt beschouwd als een koninklijke vrouwelijke planeet vanSteenbok en de koningin in de astrologie en de geboorte. Het is de enige planeet die het dichtst bij de aarde staat. Hier is het effect op het menselijk leven merkbaar. Zijn aard is koel en kalm. Het betekent echter ook de menselijke emoties zoals haat, jaloezie, angst, fantasieën en gemoedstoestand. De mensen met een verzwakte maan in de geboortehoroscoop zijn over het algemeen erg emotioneel en vinden het erg moeilijk om hun emoties onder controle te houden van de anderen. Het gebeurt als gevolg van zijn snel bewegende en wispelturige karakter. Zodoende zijn dergelijke mensen gemakkelijk emotioneel te chanteren. Deze mensen moeten leren om op de innerlijke getijden van hun emoties te surfen in dit leven.

Afgezien van de belangrijkste emoties vanhoroscoop Waterman, vertegenwoordigt het ook de moeder, het comfort van thuis, de geest, gevoeligheid, melk, hotel- en levensmiddelenindustrie, textiel en kleding en allerlei dingen die verband houden met de zee. De maan beschrijft ook met wat voor soort vrouw we geassocieerd zijn, dat wil zeggen gewoonten van onze moeders en levenspartners. De kleur is wit, metaal is zilver en edelsteen is parel. Het is de richting van het Noordwesten en de heerser van het sterrenbeeld Kreeft. De maan is de snelste in beweging van de 9 planeten en het duurt ongeveer twee en een halve dag om de zodiac te reizen.

Vedische astrologie en de maan

In de Vedische astrologie, wanneer de zon en de maan in hetzelfde sterrenbeeld staan, wordt dit de Amavasya of de 1e dag van de donkere 14 dagen genoemd; en wanneer de zon en de maan in precies tegenovergestelde sterrenbeelden of 180 graden uit elkaar staan, wordt dit de Poornima of de eerste dag van de heldere 15 dagen genoemd. Volgens de Vedische astrologie wordt het sterrenbeeld waarin jouw maan in de geboortekaart wordt geplaatst, jouw geboortehoroscoop genoemd.

In het lichaam vertegenwoordigt het het linkeroog, wangen, huid, stem, maag, darmen, baarmoeder, eierstokken en blaas. Een zwakke maan in de geboortehoroscoop kan hartaandoeningen, niergerelateerde problemen, voortplantings- en menstruatieproblemen, keelproblemen, astma, diarree, geelzucht, overmatige slaap en angst voor water geven.

Het volgen van Vedische rituelen wordt aanbevolen om de nadelige effecten te minimaliseren of de goede effecten van horoscoop Vissen in je maan te vergroten.

• Matig je inname op maandag.
• Drink veel water.
• De parel kan worden gedragen om de beste resultaten van de maan te verkrijgen.
• Doneer op maandagavond aan de armen.
• Draag de kleding met alle tinten wit, zilver en grijs.

Bron:
Zodiac Horoscoop