Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Dé fietsenmaker in Deventer: Roto Tweewielers

Woon je in omgeving Deventer en ben je opzoek naar een nieuwe/ tweedehands fiets? Dan is Roto Tweewielers een aanrader voor jou! Met 1000 m² heeft Roto Tweewielers een enorm aanbod aan fietsen, scooters, E-bikes, fietsendragers en tweedehands fietsen. Naast de tweedehandsfietsen bieden ze alle bekende A-merken op fiets -en scootergebied aan. Is jouw fiets kapot, laat hem dan repareren bij Roto: dé fietsenmaker in Deventer. Benieuwd wat Roto aanbiedt? Lees dan snel verder! 

 

De fietsroute in omgeving Deventer 

Naast het verkopen en onderhouden van fietsen, bedenken de medewerkers ook fietsroutes. Dus ben je in de omgeving van Deventer? Fiets dan de route van Roto en ontdek Deventer, het buitengebied van Diepenveen en Bathmen. Met 36,9 kilometers is het ook goed te doen voor ouderen met een elektrische fiets. Je fietst langs mooie natuur en er is onderweg natuurlijk ook tijd voor een kopje koffie! Deze drink je op een terras in de oude straatjes van Bathmen. 

 

Service 

Service staat voorop bij Roto. En dat merk je! Ze bieden namelijk een haal- en breng service aan. Als je niet in de gelegenheid bent om naar de winkel te komen, komen de medewerkers gewoon naar jou. Het is mogelijk om vrijblijvend een proefrit te maken aan huis. Is jouw fiets toe aan een onderhoudsbeurt? Dan komen ze jouw fiets gratis ophalen en weer afleveren als deze klaar is.  

 

Nieuw assortiment

Naast de uitgebreide service vinden de medewerkers van Roto het belangrijk om voorop te lopen in de branche. De nieuwste trends en ontwikkelingen worden nauwlettend in de gaten gehouden. Op deze manier heb je keuze uit de meest nieuwe modellen. Er staat bijvoorbeeld een grote collectie van alle bekende A-merken aan elektrische scooters en de nieuwste elektrische fietsen. 

 

Kom langs! 

Persoonlijk contact en service vinden de medewerkers van Roto erg belangrijk. Op deze manier word je het beste geadviseerd en geniet jij volop van je nieuwe fiets. Kom dus langs en laat je adviseren door de deskundige werknemers. Wil je je vast oriënteren en ben je benieuwd wat het aanbod is van Roto? Neem dan een kijkje op de website! Heb je vragen? Vul dan het contactformulier in op de website. 

 

https://www.rototweewielers.nl/