Fugelflecht
Image default
Eten en drinken

De duurzame slagerij in Almelo wordt steeds bekender

De bekende slagerij in Almelo heeft een zeer goed imago opgebouwd in de omgeving en weet daarbij ook goed te zorgen voor de klanten en kan het eten dat er wordt verkocht en geserveerd allemaal op een biologische en duurzame manier bereiden, waarmee er wordt gedacht aan het creëren van een duurzame en fijne omgeving waar tegenwoordig veel waarde aan wordt gehecht en wat ook een daadwerkelijke trend is in de samenleving waar naar kan worden gekeken en waar ook veel vraag naar is. Mensen vinden het steeds belangrijker dat er wordt gekeken naar wat het allemaal voor de wereld doet en daar wordt er bij de slagerij in Almelo ook naar gekeken. Denk aan het gebruiken van biologische afbreekbare materialen en daarnaast ook de wijze waarop er wordt gekeken naar de manier van leveren, waarbij er geen benzine wordt gebruikt (co2 uitstoot), maar waarbij elektrische wagens worden gebruikt. 

Kwaliteit

Naast het duurzame ideaal dat er wordt gebruikt bij de slagerij in Almelo, wordt er ook daadwerkelijk kwaliteit aan de klanten geleverd, wat natuurlijk minstens zo belangrijk wordt gevonden. Het is belangrijk dat er wordt gekeken naar de manier van slachten van de dieren en daarnaast wordt er ook geen gebruik gemaakt van water wat er in de stukken vlees wordt gespoten. Alles is kraakvers en daar kan je ook je voordeel mee doen wanneer je bijvoorbeeld een event of een feest geeft, waarbij je de gasten echt wil voorzien van kwaliteit eten. 

Voordelen

Het eten is duurzaam en van een zeer goede kwaliteit en daarnaast is de service die wordt geboden door de slagerij in Almelo ook nog onwijs goed. Je kunt dan denken aan de meest uiteenlopende dingen, zoals het serveren van het eten als een diner of het serveren van het eten als in een buffet en het gebruik maken van gastheren en gastvrouwen.