Fugelflecht
Bedrijven

Cursus mindfulness volgen

Zit jouw hoofd op het moment vol met zorgen en gepieker? Voel je je iedere dag gestresst? Is jouw leven erg druk en wordt dit je soms te veel? Merk je dat je veel met je hoofd in je gedachten zit en de aandacht voor dingen steeds verder zoek is? Een mindfulness cursus van Ananta kan voor jou de oplossing zijn. Bij deze cursus wordt jou bijgebracht hoe je meer in het moment kunt leven. Hierdoor word je bewuster van zowel je lijf als je denkpatronen. Het gevolg is dat jij minder gaat investeringen in deze gedachten. Dit maakt je los van je zorgen en stress. Mindfulness is dan ook een bewezen techniek voor het omlaag brengen van het stressniveau en het vergroten van geluk.

Bewuster worden met Ananta

Bij Ananta kun je meedoen aan diverse trainingen, workshops en activiteiten die zich richten op bewuster leven, mindfulness en je eigen persoonlijke ontwikkeling. Voor de cursus maken we gebruik van een bewezen methode, namelijk de Mindfulness Based Stress Reductino (MBSR) methode. De cursus bestaat uit diverse praktische en lichamelijke oefeningen, meditatie, alsmede visualitatie. Tijdens in totaal acht bijeenkomsten leer je op deze manier bewuster te leven.

Waarom trainingen volgen bij Ananta?

De workshops van Ananta zijn bedoeld ter bevordering van de persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het erg belangrijk dat deelnemers kunnen genieten van veel individuele aandacht. Daarom organiseren we de cursussen in kleine groepjes, van niet meer dan 12 personen. Deze worden verzorgd door onze medewerkers, mensen die graag bezig zijn met het helpen en begeleiden van andere mensen. Zij zijn erg ervaren met mindfulness en beschikken over veel empathie. Dat maakt hen geschikt voor begeleiding in de zoektocht naar jezelf.

Kom in contact

Meer weten? Neem gerust contact op. Bel dan gelijk naar 035 751 20 30 om verder te informeren naar de mogelijkheden en workshops.

http://ananta.eu/