Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Bouwkundige keuring Rotterdam: door wie laten doen?

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde partij die een bouwkundige keuring in Rotterdam kan doen? Dan bent u bij bouwkundig adviesbureau Bouw Advies v.d. Steuijt aan het juiste adres. Al vanaf € 299,- kunt u door hen een bouwkundig rapport laten opstellen.

Met een bouwtechnische keuring heeft u een onafhankelijke en visuele keuring van bijvoorbeeld de staat van uw woning. Hiermee zorgt u ervoor dat geïnteresseerde kopers geen twijfels meer hebben over de bouwkundige staat. Alles is direct duidelijk en dat maakt u als verkoper transparant. Een bouwkundige keuring kan ervoor zorgen dat een verkoop een stuk sneller afgehandeld is.

Meerjarenonderhoudsplan opstellen

Naast een bouwkundige keuring in Rotterdam, kunt u ook bij Bouw Advies v.d. Steuijt terecht voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Dit plan vertelt u wat de huidige staat is van diverse bouwdelen en wanneer deze van onderhoud voorzien dienen te worden voor het behoud van een goede staat. Hierbij zijn ook altijd de verwachte kosten vermeld. Een meerjarig onderhoudsplan geeft u dan ook een compleet inzicht in het onderhoud van een pand voor de komende 1, 3, 5, 10 of 20 jaar.

Wees goed voorbereid

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het is wel zo prettig om te weten waar u aan toe bent. Zowel dankzij een bouwkundige keuring als met behulp van een MJOP.

Een bouwkundige keuring in Delft of elders laten uitvoeren kan ook. Bouw Advies v.d. Steuijt is een professionele partij die op afspraak naar u toekomt en goed werk levert.

https://www.bavds.nl