Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Bidet kopen? Dit moet je niet vergeten.

 

Badkamer interieur

Dit geeft het badkamer interieur meer rust. Een bidet kopen kun je het beste doen door bijvoorbeeld naar een showroom te gaan voor advies of online te kijken. Het meest ruimte besparende is een wandbidet. De douche wc is net als wasbakken en baden in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er douche wc’s die eruit zien als een kleine badkuip, een ronde douche wc, ovaal of zelfs een douche wc van natuursteen. Het mooiste is natuurlijk als jouw interieur er goed is op afgestemd.

 

Een douche wc plaatsen

Eerst ga je opmeten en dan maak je een frame waaraan de douche wc wordt gehangen. Het is belangrijk dat de douche wc stevig hangt. Er dient een sifon te worden geplaatst voor de afvoer. Het is van belangrijk dat de afvoer op een plaats zit zodat hij bereikbaar is voor onderhoud als er een loodgieter moet komen bijvoorbeeld en de douche wc verstopt zit. Ook in geïntegreerde douche wc is mogelijk in een gewoon toilet. Dit gaat om een een spuitkraantje in het toilet voor de hygiëne na de boodschap. Ook kun je een bepaalde sprayer aansluiten op de kraan of douchekraan. Deze hebben spuitkoppen met knijphendel en kunnen naast de wc worden gehangen. Zo kun je de wc als douche wc gebruiken. Zo zijn de meeste douche wc’s die op zichzelf staan van acryl met een ingebouwde kraan.

 

Een bidet kopen is verstandig

Een bidet is een handigheid in de badkamer. Je kunt na het toiletbezoek een extra reinigingsbeurt geven met water. Dit zorgt ook voor extra hygiëne. Een bidet heeft een spuitkraan met water wat zowel warm als koud kan stromen. De douche wc is in moderne innovatieve varianten verkrijgbaar met diverse kranen. Meestal zijn ze nu ook met toiletbril te verkrijgen. Hierdoor geeft een bidet extra comfort. Omdat de badkamer veel meer ruimte heeft dan alleen een toiletruimte is een douche wc het beste in de badkamer te plaatsen mits de ruimte het toelaat. Qua design is het het mooiste als de douche wc match met het toilet. 

 

https://www.baderie.nl/producten/toiletten