Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

6 activiteiten voor een date bij jou thuis

De wintermaanden komen langzaam maar zeker dichterbij, en dat betekent dat we meer tijd binnen zullen doorbrengen. Daarom wilt u misschien wat ideeën voor activiteiten binnenshuis.

 

Diner bij kaarslicht

Trakteer je date op een romantisch diner thuis. Zorg dat alles klaar is voordat ze arriveert. Speel wat rustgevende muziek en schenk haar een lekker glas wijn in. Maak iets verrukkelijks in plaats van een simpele magnetronmaaltijd. Niets zal een uitstekende date in de weg staan nu je deze moeite hebt gedaan. Dit is een ideaal indoor evenement.

 

Cocktails in de mix

Maak samen met je date wat cocktails klaar; het is een geweldige activiteit voor twee. Zorg ervoor dat je van tevoren alle benodigde gereedschappen en ingrediënten in huis hebt. Zet alles klaar op het aanrecht zodat je gemakkelijk drankjes met elkaar kunt mixen. Kies vervolgens je favoriete alcohol voor de basis van je cocktail, zoals wodka, gin of tequila.

 

The ultimate playlist

Ook al lijkt het misschien ouderwets, je kunt nog steeds een mixtape maken voor je geliefde. In feite is het nu nog makkelijker met alle technologie waartoe we toegang hebben. Je kunt bijvoorbeeld de ultieme afspeellijst voor je partner samenstellen op Spotify. Er is niets romantischer dan dat!

 

Spelletjesavond

Als je niet weet wat je moet doen voor een avondje uit, zijn bordspellen altijd een goede optie. Gooi er een fles wijn bij en je bent klaar! Je zult zoveel plezier hebben, dat garanderen we je!

 

Koken

Probeer samen iets te koken wat jullie beiden nog nooit eerder gemaakt hebben. Zo kunnen er leuke taferelen ontstaan en kunnen jullie je band verbeteren. Zo draagt deze date voor binnen bij aan het versterken van jullie relatie.

 

Filmpie kijken

Waarschijnlijk heb jij wel een tv, anders kun je er een kopen bij TV Piest. Geniet van je eigen filmmarathon met vrienden of familie! Kies films met een gemeenschappelijk thema, zoals films met een bepaalde acteur/actrice of van een populaire filmmaker. Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, raadpleeg dan lijsten met geweldige films op websites als Netflix en IMDb.

 

 

https://www.piest.nl/