Workshops voor een team sportievelingen in Nijmegen

Naar een leuk uitje voor een team sportievelingen hoef je niet verder te zoeken. Je hebt dit namelijk hier gevonden. Bekijk snel de verschillende activiteiten en workshops in Nijmegen van DoeNijmegen. In het aanbod zijn er heel wat verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo kan je de stad verkennen op een tandem of een spel bubble voetbal spelen. Je kan je activiteit ook combineren met een hapje en een drankje of meerdere activiteiten combineren. DoeNijmegen biedt verschillende arrangementen voor een sportieve dag aan, maar je kan ook zelf je ideale dag samenstellen. Ook heb je keuze uit activiteiten voor binnen of buiten. Zo kan je je uitje aanpassen aan het seizoen.

Unieke workshops en uitjes voor de hele familie in Nijmegen

Een dag helemaal weg? Je kiest uit diverse leuke workshops bij DoeNijmegen. Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor de hele familie? Dan is het een goed idee om een kijkje je te nemen naar de verschillende workshops en uitjes van DoeNijmegen. Er zijn in het aanbod heel wat verschillende workshops voor jong en oud. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop improvisatietheater? Of is een workshop cupcakes maken meer je ding? Alle activiteiten worden begeleid door een professional. Er zijn ook verschillende workshops in Nijmegen die je kan combineren met een lunch of diner. Hebben jullie al een datum gevonden voor jullie familie-uitje? Dan reserveer je de activiteiten eenvoudig en snel online.

Verschillende arrangementen met workshops voor een onvergetelijke dag met vrienden of collega’s

Een onvergetelijke dag met vrienden of collega’s? Dat kan! Een dagje weg met vrienden of collega’s is altijd en leuk idee. Wil je graag het hele gezelschap verrassen met leuke activiteiten? Bekijk dan het ruime aanbod activiteiten en workshops van DoeNijmegen in Nijmegen. Deze organisatie biedt ook verschillende arrangementen aan, waarin twee activiteiten met elkaar worden gecombineerd. Zo kan je bijvoorbeeld een escape room combineren met een 3 gangendiner. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf verschillende activiteiten samen te voegen tot een onvergetelijke dag. Per activiteit staat de duur en de kostprijs per persoon aangegeven. Afhankelijk van het seizoen kies je uit activiteiten voor binnen of buiten. Het is ook mogelijk om te kiezen uit diverse avondactiviteiten.