Van mobiele weegbrug tot vaste weegplaat, u heeft maar één adres nodig

Een mobiele weegbrug aanschaffen of een vaste weegplaat? De keuze is aan u, maar als u hulp wilt bij het maken van die keuze, neemt u contact op met MD Techniek. Als deze meting vaak afwijkt, kunt u het net zo goed niet wegen. Weegt u met enige regelmaat verschillende soorten ladingen van wagens op verschillende locaties? Kies dan voor de mobiele weegbrug van MD Techniek. Deze mobiele weegbrug is inzetbaar voor zowel korte als lange projecten. Bent u op zoek naar een weegplaat voor op een vaste plek binnen uw bedrijf? MD Techniek biedt weegplaten op maat aan, zodat u er altijd van bent verzekerd dat het perfect past binnen uw organisatie.

Een mobiele weegbrug die past bij uw bedrijf

Een weegsysteem voor uw organisatie is een behoorlijke investering. Gelukkig wel een die zich meestal binnen een paar jaar terugbetaald. Kijk eens naar de mobiele weegbrug van MD Techniek. Bent u op zoek naar een ander soort weegsysteem dan een mobiele brug? Geen probleem. De vakmensen van dit in Oud Gastel gelegen bedrijf hebben meer dan 30 jaar ervaring. Zij importeren materialen vanuit de hele wereld. Speciaal voor u kunnen zij nieuwe buitenlandse weegsystemen importeren. Ook is het mogelijk dat zij aan de hand van uw wensen een geheel nieuw meetsysteem op maat maken voor u.

Met de mobiele weegbrug bent u snel klaar om te vertrekken

Tijd is geld. Het is een beetje een cliché, maar wel een die de spijker op zijn kop slaat binnen de logistieke sector. Door het gebruik van de moderne, statische en mobiele weegbrug kunt u snel en eenvoudig het gewicht van uw lading inzien. Hoe? U kunt de mobiele weegbrug op iedere wegenbouwlocatie uitrollen. Zo is deze snel operationeel. Dit is ideaal voor kortdurende projecten. Uiteraard kan de mobiele weegbrug ook worden ingezet voor langdurige projecten. De mobiele weegbrug is erg eenvoudig in gebruik en inzetbaar voor iedere situatie.