Uw aflossingsvrije hypotheek regelt u in de omgeving van Den Bosch en Oss

Het is tegenwoordig steeds regelmatiger dat 50-plussers in de problemen komen op hun huidige hypotheek en nauwelijks hebben afgelost. Dit terwijl er wel veel overwaarde op het huis zit. Nu is het zo dat bij de beoordeling van een nieuwe hypotheek de overwaarde niet wordt meegerekend. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan wordt er juist gekeken naar het inkomen. Dit betekent dat er niet alleen naar het huidige inkomen wordt gekeken, maar ook naar het pensioeninkomen wat vaak lager is dan het salaris. Zijn de toekomstige inkomen te laag voor een hypotheek in de regio van Oss of Den Bosch? Dan is het verstandig om direct te beginnen met aflossen.

Een goede hypotheek is mogelijk voor starters nabij Oss

Voor veel starters is het lastig om een goede hypotheek af te sluiten. Dit heeft onder andere te maken met de NIBUD normen. Nu is er een Nationale Hypotheek Garantie opgesteld die u verzekert van een verantwoorde en betaalde hypotheek. Echter zijn er genoeg hypotheek mogelijkheden voor u als starter in Den Bosch, Oss en omstreken. Het is goed dat u voorzichtig bent en u eerst voldoende informatie wilt ontvangen. Maar de adviseurs van Adviesburo Van Uden garanderen u dat ook voor u een geschikte hypotheek af te sluiten is. Plan een gratis adviesgesprek in en weet wat uw mogelijkheden betreft een hypotheek zijn. U bent van harte welkom in Rosmalen.

Een hypotheek voor flexwerkers in de omgeving van Den Bosch

Wilt u als flexwerken een hypotheek afsluiten, maar weet u niet waar u moet beginnen? Ga voor onafhankelijk advies langs bij financieel Adviesbureau van Uden in de omgeving van Den Bosch. De adviseurs willen meer over uw situatie te weten komen om zo een passend advies te kunnen uitbrengen. Vaak is een hypotheek voor flexwerkers in de regio van Oss en Den Bosch gewoon mogelijk. Wel is het belangrijk om ook een goed toekomstbeeld te schetsen. Heeft u bijvoorbeeld een contract voor bepaalde tijd getekend bij uw werkgever? Bent u al langer werkzaam als flexwerker? En wat zijn uw toekomstplannen? Al dit soort vragen komen aan bod tijdens het gesprek met de adviseur.