Uitgebreid drankenpakket bij de catering service van Tilburg en omgeving

Wanneer u een catering service zoekt voor uw feest in Tilburg of de rest van Brabant, zijn er veel bedrijven die u kunnen helpen. Alleen BUFFETkampioen.nl biedt keuze uit bijzondere gerechten en heeft veel keuze voor gasten met dieetwensen. U maakt uw feest helemaal compleet met het onbeperkte drankpakket. De drankjes worden koel geleverd en u wordt desgewenst bediend door uw privé barman. U heeft een ruime keuze uit bieren, frisdranken en wijnen en de drankjes worden lekker koud gehouden met ijsklontjes. En eventuele overschotten en alle afwas neemt Buffetkoning.nl gewoon weer mee. Zorgt u voor een gezellige groep gasten, dan doet Buffetkoning.nl de rest! 

Een compleet verzorgd buffet geregeld door de catering specialist in de regio Tilburg

Niet alleen voor eten en drinken kunt u terecht bij BUFFETkampioen.nl, maar ook voor andere dingen die u nodig heeft tijdens het feest kunt u terecht bij deze catering specialist voor de regio Tilburg. Denk aan koffie met taart, een bittergarnituur of desserts voor na het eten. En zelfs de tafels, het serviesgoed en het tafellinnen neemt de catering specialist voor u mee. En wilt u zich helemaal nergens zorgen over hoeven te maken tijdens uw feest? Dan wordt er ook gezorgd voor barpersoneel, dat u en uw gasten op hun wenken bedient! Zo wordt uw feest er een waar nog lang over wordt nagepraat. Veel mensen maken al jarenlang gebruik van BUFFETkampioen.nl en hebben zo al menig feest goed gevierd!

Catering nodig voor uw feestje in Tilburg of de rest van Brabant? BUFFETkampioen.nl heeft een uitgebreide keuze!

Viert u een feest om uw verjaardag te vieren of om iets anders groots te vieren? En zoekt u dus een goede catering service? BUFFETkampioen.nl verzorgt graag uw catering in Tilburg en omgeving, maar natuurlijk komen wij ook in andere delen van Brabant en daarbuiten uw catering verzorgen. Bij ons heeft u een ruime keuze uit buffetten. Of u nu Italiaans of Provençaals wilt, er zijn onvoorstelbaar veel mogelijkheden. Houdt u het liever dicht bij huis? Kies dan voor het Buffet Hollandia, met bijvoorbeeld heerlijke tomatensoep, Friese beenham met honingsaus en vers plukbrood erbij. Of pakt u groots uit met het luxe Buffet Magnifiek, met zacht gegaarde varkenshaasfiletmedaillons, Oosterse kiprollade en heerlijke Bouef de Provence. Dat wordt genieten!