Schakel een gecertificeerde partner in voor Office 365 beheer

U wilt toch ook dat uw medewerkers werken op een moderne werkplek? Daarvoor kiest u voor Office 365. Microsoft komt continu met nieuwe zaken op de markt en dit is ingewikkeld. Steeds vaker kiezen organisaties ervoor om Office 365 beheer uit te besteden. Een IT Service Provider, PeopleWare, levert een geïntegreerd aanbod aan hoogwaardige ICT-oplossingen, waaronder de ICT infrastructuur. Een pragmatische, professionele en persoonlijke aanpak zit verankerd in de kern van de organisatie en bouwt hiermee duurzame langetermijnrelaties op. Office 365 bestaat uit applicaties, zoals Word en Excel, maar Skype for Business, SharePoint en Exchange horen hier ook in thuis. Dit alles bevindt zich in de Microsoft Cloud wat zorgt voor totale ontzorging voor uw organisatie.

Totale ontzorging voor uw organisatie door het uitbesteden van Office 365 beheer

U weet het nu echt zeker, u wilt overstappen naar de cloud. PeopleWare is een gespecialiseerd bedrijf dat u adviseert en ondersteunt bij de implementatie van cloudproducten. Net zoals bij iedere andere oplossing, vraagt Office 365 om het maken van keuzes, zowel functioneel als infrastructureel. PeopleWare staat voor u klaar om uw organisatie te migreren naar Office 365 waarbij zij ook het beheer op zich nemen. Altijd, overal en op ieder willekeurig apparaat toegang krijgen tot uw agenda, e-mail en bedrijfsbestanden. Samenwerken aan documenten of informatie uitwisselen. Het kan allemaal. En dat dankzij het online werken. Wilt u als organisatie gebruik maken van de voordelen die werken in de cloud met zich meebrengt? Kies voor een gecertificeerde partner en zorg voor een solide ICT infrastructuur, dit is namelijk de basis van de bedrijfsvoering!

Dé specialist in Office 365 migratie en beheer

Heeft Office 365 ook een positieve invloed op uw organisatie? De specialist regelt het volledige beheer van Office 365. PeopleWare staat voor u klaar. Deze IT Service Provider is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van uw ICT infrastructuur. De betrouwbare organisatie werkt pragmatisch, professioneel en persoonlijk en werkt dagelijks aan het succes van opdrachtgevers. PeopleWare heeft de expertise in huis om uw organisatie te migreren naar Office 365, waarbij u zich ook geen zorgen hoeft te maken om het beheer. Wat kunt u verwachten? Totale ontzorging voor uw organisatie, oplossingen voor complexiteit binnen ICT, gecertificeerde Office 365 specialisten, opleiden van uw gebruikers en een hoog niveau van support op Office 365. Vraag gerust een Cloud Readiness Assessment aan.