Ontdek de facilitaire diensten die binnen het vakantiepark in Frankrijk aanwezig zijn

U wilt toch ook dat de camping waarop u verblijft ervoor zorgt dat u een zo prettig mogelijk verblijf heeft? Kom daarom naar Camping Domein Loisirs de l’Ubaye hier wordt aan werkelijk alles gedacht. Zo bevinden zich in het vakantiepark in Frankrijk drie sanitairblokken die allen modern ingericht zijn. Ook kunt u gebruikmaken van de wasserette en gratis parking. Even bijkomen? Neem dan plaats in het gezellige restaurant waar u een ruime keuze heeft aan internationale dranken en menu’s. Alhoewel u op de camping zich prima kunt vermaken, is het ook een aanrader om de omgeving te verkennen. Maak een prachtige wandel- of fietstocht door de bergen, kom zonnebaden langs de rivier of beklim een van de vele rotsen. Vakantiepark in Frankrijk voor jong en oud.

Vakantie vieren in het vakantiepark in Frankrijk

Heeft u een paar dagen vrij of staat de zomervakantie voor de deur? Wilt u genieten van het prachtige weer in de bergen? Breng uw vakantie door in het vakantiepark in Frankrijk! Jong en oud beleeft de ideale vakantie op Camping Domein Loisirs de l’Ubaye. Overnacht u in een van onze chalets, mobilhomes of maakt u gebruik van onze glampingmogelijkheden? U richt uw vakantie precies in hoe u dat voor zich ziet. Bent u toe aan rust of komt u de prachtige omgeving ontdekken? Welk seizoen u ook op vakantie wilt, u bent altijd welkom bij het vakantiepark ‘Camping Domein Lorirs de l’Ubaye’ in Frankrijk.

Een vakantiepark in de Alpen van Frankrijk

U wilt in de bergen verblijven? Kom naar het dal van Vallei Ubaye en bezoek Camping Domein Loisirs de l’Ubaye op 1055 meter hoogte. Dé plek waar u echt tot rust komt. In de nabije omgeving vindt u bergen van wel 3411 meter hoog en de rivier ‘Ubaye’ inclusief strand. Wist u dat de weg naar de vallei de hoogst bereikbare weg van Europa is? De omgeving vraagt om ontdekt te worden vanaf het water, land of vanuit de lucht. Iedereen vindt zijn plek in het vakantiepark in Frankrijk. Tip: maak tijd vrij voor het bekijken van de wonderlijke sterrenhemel vanuit de vallei. Door de heldere lucht geniet u van duizenden sterren.