Laat het onderhoud van uw tennisbanen, atletiekbanen als hockeyvelden over aan een specialist

Gaat u ook in zee met een specialist voor het onderhoud van uw tennisbanen? Kies dan voor een specialist die niet alleen hardcourt banen voor tennis, hockey en atletiek kunnen aanleggen, maar deze ook nog eens kunnen onderhouden. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

Het aanleggen van uw buiten tennisbaan

U bent op zoek naar een partij die voor u een tennisbaan kan aanleggen. Kijk dan eens naar de mogelijkheden die een bedrijf als Ton de Rooij Tennis u kan bieden. Zij hebben legio mogelijkheden voor het aanleggen van de buitenbanen. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis een gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.

Aanleggen van een tennisbaan in uw binnenruimte?

Wilt u een tennisbaan buiten aan laten leggen door een specialist? Of wilt u een tennisbaan die overdekt is? Gelukkig zijn er dan genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Naast het aanleggen van overdekte tennisbanen, kunt ook terecht voor onderhoud bij een specialist. Ton de Rooij maakt u tennisbaan optimaal schoon.