Fugelflecht
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laagdrempelig contact en vaste krachten bij dit schoonmaakbedrijf in regio Rotterdam

Een goed schoonmaakbedrijf in regio Rotterdam en Utrecht moet aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen. Ze moeten minimaal de standaard schoonmaakdiensten uit kunnen voeren die je nodig hebt in je kantoor en daar moet je een op maat gemaakt contract voor kunnen afsluiten. Daarnaast is het fijn als je altijd dezelfde schoonmakers krijgt, dan je een flexibel contract af kunt sluiten (geen week is immers hetzelfde) en dat je niet vast zit aan een lange opzegtermijn. Dat alles wil je voor een scherpe prijs. Het ideale schoonmaakbedrijf in de buurt van Utrecht en Rotterdam kan dat allemaal, en meer, en heet Directschoon.

Wat kan dit schoonmaakbedrijf nabij Rotterdam voor jou betekenen?

Directschoon is gevestigd in Schiedam, maar ook actief in onder andere Rotterdam, Utrecht en omgeving en pakt een verscheidenheid aan werkzaamheden voor je op. Allereerst kunnen ze je kantoor dagelijks schoonmaken. Een schone werkplek stimuleert je werknemers en een schoon kantoor maakt indruk op je klanten. Daarnaast kun je ze ook periodiek of éénmalig inschakelen voor specialistische diensten, zoals het lappen van de ramen of het reinigen van het tapijt. Als laatste kan dit schoonmaakbedrijf je sanitaire producten aanvullen, zodat je altijd zeker weet dat je personeel probleemloos van je toilet gebruik kan maken.

De voordelen

Bij Directschoon krijg je altijd dezelfde vaste krachten die na een tijdje onderdeel gaan uitmaken van je bedrijf. Het contact is laagdrempelig en dat betekent dat je dagelijks kunt aangeven wat je wilt dat ze wel en niet oppakken. Dit schoonmaakbedrijf levert gediplomeerde en ervaren schoonmakers aan voor jouw bedrijf in regio Utrecht of Rotterdam. Het maakt deel uit van Gom Schoonhouden en dat betekent dat je profiteert van alle voordelen van een landelijk gerenommeerd bedrijf. De uren die je betaalt zijn flexibel en dit zijn alleen de uren die je ook gebruikt hebt. Je stelt je contract zelf samen en kunt deze ook later probleemloos aanpassen via het portal. De opzegtermijn is slechts één maand. Flexibeler dan Directschoon kan het bijna niet.

Gerelateerde artikelen

De beste grondverzetmachines van Noord-Holland huurt u bij deze aanbieder

Een bedrijfsruimte huren bij een professionele makelaar in Almere

Is een iemand inhuren voor je interim HR-opdrachten de toekomst?