Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Kunstgras kopen voor uw binnenruimtes

Wellicht heeft u het al vaker gezien en overweegt u het zelf ook: kunstgras in binnenruimtes. Vroeger noemde men dit type gras vaak ‘nepgras’, maar vandaag de dag is de kwaliteit dermate hoog, dat men het woord ‘nep’ niet gauw meer in de mond neemt. Steeds vaker besluit men kunstgras te kopen voor binnen, omdat dit geen vuil absorbeert en eenvoudig te reinigen is. Bovendien vormt kunstgras een origineel element binnen een interieur. Dergelijke grassen kunnen met een brandwerend certificaat worden geleverd en worden daardoor steeds vaker tijdens beurzen, evenementen en in de horeca gebruikt. Ook op kantoor wordt kunstgras steeds vaker gebruikt.

Voor elk interieur een geschikt soort kunstgras

Door kunstgras te kopen, kiest u voor een creatief alternatief voor tapijt, laminaat of andere vloerbedekking. En wist u dat er voor elk interieur wel een geschikt soort bestaat? Zeker wanneer u besluit uw kunstgras te kopen bij Kunstgrasgigant, die zichzelf dé specialist op dit gebied mag noemen, vindt u altijd de voor u ideale soort. Niet alleen kunt u het uitgebreide assortiment van deze expert online bekijken, ook is het mogelijk een van de twaalf showrooms te bezoeken.

Kunstgras met een lange garantietermijn

Sommige soorten die door de specialist worden aangeboden, zijn vooral geschikt voor evenementen en beurzen. Andere soorten kunstgras zijn tevens geschikt voor op kantoor, in winkels en sportgras. De eerstgenoemde hebben bij Kunstgrasgigant een garantie van drie jaar, de tweede categorie heeft een garantie van maar liefst tien jaar.

Ontdek de vele mogelijkheden bij dit bedrijf

Dé specialist op het gebied van kunstgrassen voert een uitgebreid assortiment van maar liefst tientallen soorten, waaronder een ruim aanbod van grassoorten voor binnen. Kunstgras kopen is geen dagelijkse bezigheid. Daarom staan hun professionele medewerkers zowel online als in de showroom voor u klaar met hun adviezen. Bovendien kan ook de aanleg aan deze partij uit handen worden gegeven. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken bij het kopen van kunstgras.

https://www.kunstgrasgigant.nl/