Is dit wat je zoekt op een natuurcamping op de Veluwe?

Wanneer je een natuurcamping zoekt op de Veluwe, heb je een bepaalde verwachting voor ogen. Camping het Vossenhol makt deze verwachten dubbel en dwars voor je waar. Op deze natuurcamping midden op de Veluwe vind je een aantal bijzondere voorzieningen die je niet op iedere camping tegenkomt. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren. 

Ervaar het échte campinggevoel op deze mooie natuurcamping op de Veluwe!

Moet je je vakantie nog boeken? Kies dan voor een natuurcamping midden in de bossen van de Veluwe! Wil je met de kinderen de natuur in, maar moeten je kinderen zich wel kunnen vermaken? Kom je vakantie vieren op Camping Het Vossenhol! Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping ligt rustig midden in de bossen van de Veluwe, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo altijd dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en Voor de kinderen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd.

Geniet van het kampeerleven op een luxe manier op een natuurcamping op de Veluwe

Is kamperen niet helemaal jouw ding? Dat is verleden tijd dankzij glamping! Geniet van de vrijheid op een mooie natuurcamping op de Veluwe, zonder alle ongemakken die er bij kamperen komen kijken. Wanneer je een luxe chalet huurt op Camping het Vossenhol, geniet je van alle voordelen van het kamperen, zonder dat je een tent hoeft op te zetten of een caravan hoeft schoon te houden. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.