Fugelflecht
Image default
Eten en drinken

Fruitbox laten bezorgen: leuk om iemand te bedanken, geluk te wensen of gewoon zomaar

Door een fruitbox of fruitmand te laten bezorgen, kun je veel dingen zeggen. Het is altijd leuk om iemand iets te geven en wanneer het ook nog eens een heerlijke dosis vers fruit betreft, dan kies je voor een attent én gezond gebaar. Door een fruitbox of fruitmand te laten bezorgen, kun je iemand bedanken, je waardering tonen, iemand geluk wensen of juist een opkikkertje bezorgen. Daarnaast is het ook harstikke leuk om gewoon zomaar eens een fruitbox bij iemand te laten bezorgen. Verras bijvoorbeeld je partner, een vriend, familielid of collega met een onverwachte box vitaminen. Natuurlijk kun je ook jezelf verwennen met dit gezonde geschenk!

Bestel er vandaag nog eentje

Leuke fruitboxen kun je het best bestellen op Topfruit.nl. Je hebt bij deze aanbieder de keuze uit een verscheidenheid aan trendy fruitboxen. Je kunt een fruitbox of fruitmand in verschillende groottes laten bezorgen. Het fruit bij dit bedrijf is altijd kraakvers omdat het op dagelijkse basis wordt aangeleverd. De box kan daarbij al binnen 24 uur bij de ontvanger zijn. Snel een fruitmand of fruitbox bezorgen? Doe een bestelling voor 20.00 uur – op maandag tot en met donderdag – en je gezonde fruitbox arriveert de volgende dag. Op vrijdagen en zaterdagen kun je tot 17.00 uur bestellen. Topfruit.nl kan een fruitbox bezorgen op ieder dag van de week, met uitzondering van zondagen. Doe je dus een bestelling op zaterdag? Dan volgt de bezorging op maandag.

Fris fruitwater maken

Welke fruitbox of fruitmand laat jij bezorgen? Naast klassieke varianten zit je bij Topfruit.nl ook goed als je een speciale box wilt bestellen of een extra attentie wilt toevoegen. Zo kan een fruitbox gevuld worden met uitsluitend biologisch fruit waarmee je jouw geschenk extra gezond maakt. Of laat een fruitbox bezorgen die boordenvol exotische fruitsoorten zit. Nog een leuke variant is de fruitbox met waterfles en infuser, waarmee je in een handomdraai fris fruitwater maakt en de lekkere producten in de box optimaal benut.

Gerelateerde artikelen

Huur een ontbijtservice voor jezelf of als cadeau

Dé plek voor snoepgoed

Een restaurant waar u ook een feest kunt geven