Fietsen in de Biesbosch is leuk voor jong en oud

Kunt u ook zo genieten van een dagje fietsen in de natuur op een mooie zomerdag? Maar heeft u geen fietsendrager of geen auto? Kom dan naar Het Bolle Bevertje! Hier kunt u, zeker ook voor grote groepen, fietsen huren. Er zijn vele soorten fietsen beschikbaar, dus of u nu gaat mountainbiken of lekker rustig wilt fietsen op een elektrische fiets, het kan allemaal. Daarbuiten is er op het terrein ook kano- en bootverhuur en kunt u verschillende arrangementen boeken. Waar wacht u nog op en ga lekker naar buiten! Kom de Biesbosch verkennen en sluit af met heerlijke koffie, lunch, borrel of diner.

Dagje weg aan het plannen? Wat dacht u van fietsen in de Biesbosch?

Een van de mooiste natuurgebieden in Nederland is wel de Biesbosch, vindt u niet? Met de vele wandel- en fietspaden is het park bij uitstek geschikt voor diegenen die graag recreëren in de natuur. Houdt u van dieren? Dan is de Biesbosch hét park voor u! Bij bijna elk bezoek zult u wel een van de dieren die in het gebied leven aanschouwen. Tijdens het fietsen in de Biesbosch verdient u ook een tussenpauze. Hiervoor gaat u naar Het Bolle Bevertje. Hier kunt u terecht voor een lekker bakje koffie, lunch, hapjes en drankjes of een heerlijk diner.

Gaat u een dag fietsen in De Biesbosch? Kies uit verschillende arrangementen!

Cultuur, dieren en natuur, zijn dit de drie dingen waar u het gelukkigst van wordt? Hier is De Biesbosch bij uitstek geschikt voor. Er zijn verschillende manieren om het park te verkennen, maar het mooiste blijft toch fietsen in De Biesbosch. Bij Het Bolle Bevertje worden fietsen verhuurd en kunt u daarnaast genieten van bijvoorbeeld een lekker diner, koffie of lunch. Zo hoeft u niet uw eigen fietsen mee te nemen, dit mag overigens wel natuurlijk, en geniet u daarna van heerlijk eten op een plek met mooi uitzicht over het park. Dit verhuurbedrijf is gespecialiseerd in grote groepen en vertelt u graag meer over de mogelijkheden.