Er zijn verschillende mogelijkheden om als matroos in de binnenvaart te werken

Exho biedt carrièrekansen wanneer je als matroos in de binnenvaart wilt werken. Er is altijd een groot aanbod aan vacatures. Ben je toe aan de volgende stap in je carrière als kapitein? Of heb je altijd al gedroomd over een baan als matroos binnenvaart? Het zijn allemaal voorbeelden van banen die het uitzendbureau aanbiedt. Daarnaast is Exho ook een VTL-erkend leerbedrijf en investeert en ontwikkelt voor de opleidingen matroos, schipper en kapitein voor de binnenvaart. Start jouw carrière tijdens of na jouw studie en laat je informeren over de mogelijkheden.

Waarom werken in de binnenvaart?

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Ga werken in de binnenvaart! Door te werken op een boot ervaar je een vrij bestaan op het water, zonder dat je hiervoor een veilige thuishaven uit het oog verliest. Je werkt namelijk altijd vanuit een vaste basis, een haven, een veertraject of een groter gebied. Daarnaast zijn er tal van functies om uit te kiezen als je het water op wilt gaan. Je kunt hierbij denken aan werken als matroos in de binnenvaart, op een veerboot op een vast traject, vrachtvaart of je bezoekt de mooiste plekken van de wereld door te werken op een cruiseschip. Zo is er altijd wel een baan die perfect bij jou past.

Verzekerd van een baan als je gaat werken in de binnenvaart

Net afgestudeerd en op zoek naar een baan. Dat is niet altijd even makkelijk. Dat is echter binnen de binnenvaart niet het geval. Sterker nog: in deze bloeiende sector is volop werk te vinden. Hoe dat kan? Omdat transport over het water goedkoper en beter voor het milieu is, kiezen steeds meer bedrijven voor deze manier van vervoer. Ook voor jou biedt dit voordelen. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en tal van vrije dagen. Lijkt het werken als matroos, stuurman of kapitein in de binnenvaart je wel wat? Neem voor een uitdagende job, of het opleidingstraject, contact op met het team van Exho.