Fugelflecht
Image default
Eten en drinken

Eenvoudig en snel een bedrijfslunch online bestellen

Heeft u een bedrijf in Roosendaal en wilt u eens een goed verzorgde bedrijfslunch bestellen voor uw medewerkers? Doet dit dan bij Bakkerij van den Bemd! Deze bakkerij maakt de lekkerste broden, snacks, belegde broodjes, taarten en nog veel meer. Wat deze bakkerij zo bijzonder maakt, is dat u alles online kunt bestellen via hun webshop. Hier vindt u een overzicht van alle lekkernijen. U heeft de keuze uit een gevarieerd en ruim assortiment met alleen maar verse producten. Weet u welke lekkernijen u wilt bestellen? Plaats alle producten dan in uw online winkelmandje, vul uw gegevens in en geef de gewenste dag en tijd door dat u de bestelling op komt halen. Betaal vervolgens eenvoudig online via iDEAL en uw bestelling wordt geplaatst. Zo eenvoudig is het!

Verras uw collega’s met een verzorgde lunch

Wanneer u iets te vieren heeft binnen uw bedrijf of wanneer u zomaar wekelijks een heerlijke lunch wilt verzorgen, is het bestellen van een bedrijfslunch een uitstekend idee! Bestaat het bedrijf bijvoorbeeld een aantal jaar, hebben jullie de jaarlijkse doelen behaald of is er iemand jarig? Dat is reden genoeg om uw medewerkers te verrassen. Een goed verzorgde lunch is niet alleen erg lekker, maar stelt collega’s ook in staat om met z’n allen te lunchen en even te ontspannen. Na de lunch kunnen ze er weer met volle moed tegenaan.

Bestel uw lunch online of telefonisch

Wilt u een bedrijfslunch bestellen bij Bakkerij van den Bemd in Roosendaal? Doe dit dan eenvoudig en snel in de webshop of geef uw bestelling telefonisch door! Heeft u nog vragen over de producten en mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met deze bakkerij. Wilt u bijvoorbeeld weten voor hoeveel personen het mogelijk is om een lunch samen te stellen en of er rekening gehouden kan worden met bepaalde allergie- en dieetwensen? Geef dit aan deze specialisten door en zij vertellen u meer over de verschillende opties. De contactgegevens vindt u op hun website.

https://www.vdbemd.nl/

Gerelateerde artikelen

Lekker beleg voor op je pizza

Geniet van de Griekse keuken in dit restaurant in Bergen op Zoom

Catering in de directe omgeving van Arnhem