Een omsnoeringsmachine voor het aanbrengen van een omsnoeringsband

Kies voor gemak en gebruik een omsnoeringsmachine om een omsnoeringsband aan te brengen. Deze schaft u eenvoudig aan via Fixpack. In het assortiment vindt u veel verschillende soorten machines. Gaat u bijvoorbeeld voor halfautomatisch of volledig? Dan kunt u gaan voor de low table omsnoeringsmachine met 2 rollen band. De bandspanning is traploos mechanisch instelbaar en zeer eenvoudig in bediening. U plaatst de doos op de tafel en steekt het bandje in de sleuf en start de omsnoering. Daarna wordt het aan elkaar gelast en afgeknipt. Dit herhaalt u vervolgens bij alle dozen.

Een omsnoeringsband van metaal

Een omsnoeringsband is ook in metalen varianten verkrijgbaar. Zo kunt u altijd veilig uw goederen omsnoeren. Deze toepassing is zeer geschikt voor zeer zware lasten waarvoor een zeer hoge breukweerstand is vereist. Deze omsnoeringsband wordt dan ook veel gebruikt in de ruwbouw en is geschikt voor ladingen tot wel 2000 kg. Om er zeker van te zijn dat uw lading goed vast zit, kunt u extra klemmen bestellen. Door de spanning van de omsnoeringsband trekken de klemmen zichzelf vast. Hierdoor zijn ze heel sterk en geschikt voor het gebruik bij grote spanning. Daarnaast zijn ze eenvoudig te gebruiken en beschikbaar in verschillenden breedtes.

Een omsnoeringsband bestellen? U betaalt geen verzendkosten

De omsnoeringsband waar u naar op zoek bent gevonden? Bestel uw materiaal dan eenvoudig online! Deze plaatst u eenvoudig in het winkelmandje waarna u veilig met iDEAL betaalt. Ook is het mogelijk om op rekening te betalen binnen 30 dagen. Bestelt u als particulier artikelen in de webshop van Fixpack? Dat kan natuurlijk ook! Wat u ook bestelt, u betaalt geen verzendkosten. Zelfs wanneer u vanuit België de producten bestelt, betaalt u geen verzendkosten. Ontvangt u graag een factuur van de omsnoeringsband? Deze wordt via mail of post verstuurd. Zo kunt u de boekhouding netjes bijhouden. Wilt u uw bestelling komen ophalen in Reeuwijk of Alphen aan den Rijn? Dat kan ook. Het is alleen wel gewenst om van tevoren even te bellen.