Een goed bereikbare truckwash van goede kwaliteit

Vrachtwagenchauffeurs zitten eigenlijk altijd op de weg. Van Den Helder naar Maastricht en van Groningen naar Zierikzee. Als u uw vrachtwagen wilt laten schoonmaken is een goed bereikbare truckwash dus ideaal. Kies daarom voor een truckwash bij Truckwash 1, dé truckwash waar uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. Door de grootste zorg voor uw vrachtwagen en voor het beste eindresultaat zorgen de ervaren schoonmakers ervoor dat uw vrachtwagen de beste zorg krijgt. Is de binnenkant ook aan een reinigingsbeurt toe? Ook dat neemt deze specialist u graag uit handen.

De binnenkant van uw vrachtwagen reinigen volgens de HACCP-richtlijnen door een ervaren truckwash

Door het vervoeren van bijvoorbeeld etenswaren wordt de binnenkant van uw truck regelmatig vies. Laat hem daarom goed schoonmaken door een ervaren truckwash. U wilt immers toch ook werken in een schone werkomgeving? Kies daarom voor de HACCP-cleaning van Truckwash 1. De binnenkant van de vrachtwagen wordt volledig gereinigd en drooggemaakt, waarna u een certificaat meekrijgt. Hierdoor kunt u bewijzen dat uw vrachtwagen voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Wilt u tijd besparen? Laat dan direct ook de buitenkant van uw vrachtwagen reinigen door Truckwash 1. Zo gaat u altijd in een schone vrachtwagen weer de weg op.

Zo wordt uw vrachtwagen gewassen bij de truckwash in Rilland en Roosendaal

Bij Truckwash 1 laat men uw vrachtwagen weer blinken. Dit grondig schoonmaken gebeurt door ervaren medewerkers. Hoe dit proces in zijn werk gaat? Als u uw vrachtwagen naar ons toebrengt, starten we met het voorbehandelen. Dit wordt volledig met de hand gedaan in een van de wasboxen. Daarna wordt uw vrachtwagen gewassen met een speciaal schoonmaakmiddel en behandeld met een beschermede waslaag, zodat vuil niet snel terugkeert. Na de grondige schoonmaak heeft uw eer een prachtige vrachtwagen om representatief bij uw klanten aan te komen. Ook de binnenkant laten reinigen? Kies dan voor de HACCP-schoonmaak van Truckwash 1.