Fugelflecht
Image default
Beauty en verzorging

Een borstvergroting? Daarvoor gaat u naar een specialist

Een borstvergroting uit laten voeren is niet een beslissing die u zomaar maakt. U wilt daar in overleg met een arts goed over nadenken en u wilt goed geïnformeerd worden over de mogelijkheden en de eventuele risico’s. Bij Mediclinic werken ervaren artsen en ondersteunend personeel, die al jaren ervaring hebben met het plaatsen van protheses. Woont u in Antwerpen of omgeving en overweegt u een borstvergroting? Maak dan eens een afspraak en laat u uitleggen wat de operatie inhoudt.

Laat u informeren over de voor- en nadelen van een borstvergroting

Bij een borstvergroting plaatst de arts een prothese die precies op maat is gemaakt. Als dat op de juiste manier gebeurt, is dat verder niet te zien of te voelen. Een borstvergroting is een relatief lichte en veilige operatie, maar zoals bij iedere ingreep zijn er risico’s aan verbonden. Tijdens een consult vertelt de arts u meer over de mogelijke complicaties of infecties. Bij een betrouwbare kliniek is de kans dat er iets misgaat tijdens of na de ingreep overigens relatief klein.

Wat houdt de ingreep precies in?

Kiest u ervoor om een borstvergroting in Antwerpen of omgeving uit te laten voeren? Ga dan langs bij Mediclinic. De arts van deze kliniek brengt u uiteraard onder narcose. In steriele omstandigheden wordt de prothese onder uw borstspier geplaatst. Na een herstelperiode verdwijnen de sporen van de operatie en heeft u de borsten die u voor ogen had.

Een borstvergroting in Antwerpen en omgeving

Zoekt u een kliniek in of rondom Antwerpen die een borstvergroting kan uitvoeren? Kies dan voor de betrouwbare kliniek Mediclinic. Bij deze kliniek bent u ervan verzekerd dat de arts en het personeel goed weten wat ze doen en dat de omstandigheden tijdens de ingreep hygiënisch zijn. Hierdoor is de kans dat er iets misgaat heel klein. Zo weet u zeker dat u uw borstvergroting met een gerust hart kunt laten uitvoeren.

Gerelateerde artikelen

Goede opleiding tot Nagelstyliste in Arnhem volgen?

Een professionele behandeling van huidkanker in een kliniek nabij Arnhem

Altijd terecht bij de kapsalon in Laren