De groothandel in decoratie maakt uw interieur compleet

Er zijn verschillende producten die uw interieur compleet maken. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige lamp met een industriële look. Of een enorme ijzeren plantenbak die uw woning een prachtig uniek karakter geeft. Dat en veel meer vindt u in het uitgebreide assortiment van de groothandel in decoratie om uw interieur compleet te maken. Met meer dan 50 jaar ervaring in het handelen in allerlei meubelen en bijpassende decoraties is ADC Guntlisbergen uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Bij deze specialist bestelt u eenvoudig via de webshop, maar u kunt ook een bezoek brengen aan de 15.000 m² grote showroom met interieurartikelen in Eindhoven. 

Creëer een uniek interieur met de meubelen van een groothandel   

Een interieur is de weerspiegeling van degene die er woont. Het straalt uit wie u bent, waar u van houdt en wat uw karakter is. Bij ADC Guntlisbergen vindt u prachtige interieurs voor een modern huis of juist voor een woning met vintage meubelen. Met een showroom van meer dan 15.000 m² aan interieur kunt u zich bij deze groothandel uren laten inspireren door alle unieke meubelen en bijpassende decoratie. Alles is zo opgesteld dat u telkens wordt verrast door unieke combinaties. Zoekt u iets specifieks, maar kunt u het niet vinden? Dan is deze specialist altijd bereidt om voor u een passend alternatief te vinden.

Bestel bij de groothandel in decoratie eenvoudig via de webshop

Bent u op zoek naar het item waarmee u uw interieur af maakt? Prachtige decoratie om uw woning mee aan te kleden? Maar heeft u geen zin om heel de dag naar verschillende showrooms toe te moeten? Op de website vindt u meubels en accessoires van ADC Guntlisbergen met een uitgebreid aanbod aan potten, rekken, ornamenten en allerlei andere soorten decoratie die u toevoegt aan uw bestelling. Deze betaalt u volledig veilig waarna uw bestelling zo snel mogelijk naar u wordt verzonden in Nederland, België of Duitsland. Wilt u een geheel nieuw interieur kopen bij een groothandel? Dan bent u van harte welkom in de 15.000 m² grote showroom gelegen in Eindhoven.