Cilinderafwijking? Haal het vraagteken weg door een Quickscan aan te vragen

U zit al een tijdje te twijfelen of u minder goed ziet. U heeft klachten die u niet helemaal thuis kunt brengen. Tijd om de proef op de som te nemen! Dit is een grote stap en goed onderzoek is daarom erg belangrijk. Als u last heeft van een cilinderafwijking is het afhankelijk van de ernst van de afwijking of u uw ogen daadwerkelijk kunt laten behandelen. Bij Refractiecentrum Haaglanden kunt u daarom geheel gratis een Quickscan laten uitvoeren. Tijdens deze Quickscan wordt gekeken naar de status van uw oog en geven wij u passend advies over de behandeling ervan. Een van de adviezen kan de LASIK methode zijn. Tijdens deze behandeling wordt er een hoornvliesflapje gemaakt waarna het door middel van een laser boller of vlakker wordt gemaakt.

De LASIK methode uitgevoerd door ervaren oogartsen

Uw zicht is uw belangrijkste zintuig en daar gaat u voorzichtig mee om. Voor het laseren van uw ogen wilt u daarom vertrouwen op de persoon die de behandeling uitvoert. Kies daarom voor Refractiecentrum Haaglanden. Deze specialist in oogheelkundige zorg, werkt enkel met ervaren oogartsen om de beste zorg te kunnen bieden. Elk oog is anders en dat vraagt om een unieke behandelmethode. Geen enkele LASIK behandeling is daarom hetzelfde. In een persoonlijk intakegesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Of de LASIK behandeling voor u geschikt is hangt namelijk af van de sterkte of cilinderafwijking die u wilt laten corrigeren. U kunt bij deze specialist terecht voor het behandelen van bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking.

Zo werkt ooglaseren door middel van de LASIK methode

Een cilinderafwijking corrigeren omdat u uw bril beu bent. Een prima reden natuurlijk, maar hoe komt u aan de juiste informatie en hoe kiest u een behandelaar? Tijdens het uitvoeren van de LASIK methode wordt het oog verdooft met oogdruppels, waarna een hoornvliesflapje wordt gemaakt. Dat is meestal 0,16 of 0,18 mm groot en wordt zo gemaakt dat deze scharniert naar één kant. Daarna volgt de laserbehandeling met een Excimer laser of Femtosecond laser. Deze methode wordt veruit het meeste gebruikt om ogen met een gemiddelde bijziendheid, verziendheid en een cilinderafwijking te corrigeren.