Bescherm je voeten tegen kou en vocht met werkschoenen en veiligheidsschoenen

Tijdens het werk wil je geen last hebben van koude, vermoeide en vochtige voeten. De veiligheids- en werkschoenen van Schoenen van Staal beschermen je tegen deze ongemakken. De webwinkel biedt namelijk een uitgebreid aanbod. En wanneer je jouw werkschoenen of veiligheidsschoenen vandaag nog bestelt, dan loop je morgen nog veilig en hip op het werk. Lukt het je niet de juiste werkschoenen te vinden. Heb je hulp nodig? Dan kun je altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice voor professioneel advies. Indien mogelijk komt er een pasbus bij je langs om te kijken welke schoenen geschikt zijn voor jouw voeten.  

Stijlvol en veilig aan het werk met werkschoenen en veiligheidsschoenen van de beste merken

In veel sectoren, zoals de bouw, de metaalsector of in de fabriek moet je goede werkschoenen hebben. In deze sectoren lopen je voeten namelijk extra risico. Met werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, van Schoenen van Staal ga je stijlvol en veilig aan het werk. Hier vind je namelijk de combinatie van veilig en trendy. In het assortiment vind je topmerken zoals Quick, Python Maxguard en Apache. Alle veiligheidsschoenen in het assortiment voldoen aan de EN 345 normering welke is vastgelegd in de EC-wetgeving 89/686. Dit wil zeggen dat de schoenen voorzien zijn van een gesloten hiel en een stalen of kunststof neus met een indeukresistentie van 2-joule. Daarnaast hebben de werkschoenen een schokabsorberende hak. Welke veiligheidsschoenen of werkschoenen zijn het meest geschikt voor jouw werksituatie?  

Dé webwinkel voor werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd

In een aantal sectoren lopen de voeten extra risico, vandaar dat er dan werkschoenen worden gebruikt. Deze schoenen kunnen gebruikt worden voor de veiligheid, maar niet alle werkschoenen bieden deze veiligheidsfunctie. Soms worden ze gedragen omdat ze extra stevig zijn, of juist lekker zitten voor specifieke werkzaamheden. Ben je werkzaam bij een bedrijf waar werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, verplicht zijn? Volgens de Arbowet behoort jouw werkgever voor de juiste werkschoenen te zorgen. Voor jouw veiligheid, meer werkplezier en het voorkomen van blessures tijdens werktijd. Schoenen van Staal is dé webwinkel voor werkschoenen tegen de laagste prijzen. Voor deskundig advies kun je ook altijd langsgaan in de winkel in De Meern.